Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος Μιλώντας στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπασε με εκκωφαντικό τρόπο μια μακροχρό...

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος
Μιλώντας στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπασε με εκκωφαντικό τρόπο μια μακροχρόνια παράδοση, που θέλει τους εν αναμονή κι εν δυνάμει πρωθυπουργούς να μοιράζουν αφειδώς ανέφικτες υποσχέσεις.
Κορυφαίος όλων αναμφισβήτητα είναι ο σημερινός λαοπλάνος, ο οποίος το 2014 έπιασε ταβάνι τάζοντας λαγούς με πετραχήλια και παρασέρνοντας τον ελληνικό λαό σε μια καταστροφική, όπως αποδείχθηκε πλέον, επιλογή.
Στον αντίποδα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει τους πολίτες με αίσθημα ευθύνης.
Και από τη Θεσσαλονίκη απευθύνθηκε στην κοινωνία μιλώντας τη γλώσσα της αλήθειας, η οποία ενδεχομένως να μην είναι αρεστή σε πολλούς που έχουν εθιστεί στο να τους χαϊδεύουν τα αυτιά, αλλά δείχνει τον μοναδικό ρεαλιστικό οδικό χάρτη για να βγει η χώρα από την κρίση και να αποκτήσει ένα πραγματικά σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος.
Η μεγαλύτερη υπόσχεση που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το μέλλον είναι ότι δεν έδωσε καμία απολύτως υπόσχεση. Δεν έταξε, δεν καλλιέργησε φρούδες ελπίδες, δεν προσπάθησε να παραπλανήσει με ψέματα μια καταταλαιπωρημένη κοινωνία που βιώνει με τον πλέον εφιαλτικό τρόπο σήμερα τις επιπτώσεις της πλάνης της.
Η Νέα Δημοκρατία προχωρά σε μια συμφωνία αλήθειας με τον ελληνικό λαό, ο οποίος στις εκλογές (που έπρεπε να έχουν γίνει χθες) θα της δώσει την εντολή να βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα, να ανορθώσει τον τόπο, δίνοντας παράλληλα οριστικό και αμετάκλητο τέλος στην καθεστωτική διακυβέρνηση, τύπου Μαδούρο, των σημερινών πολιτικών απατεώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.