Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ψήφο στην... Τριποταμίσια Πέστροφα έδωσαν Δανοί που κάνουν τον γύρο της Πελοποννήσου

Τ ο είχαν σχεδιάσει από καιρό. Μπήκαν στο διαδίκτυο, χάραξαν τις διαδρομές και ξεκίνησαν. Τριάντα και πλέον Δανοί, επέλεξαν να κάνουν το...

Το είχαν σχεδιάσει από καιρό. Μπήκαν στο διαδίκτυο, χάραξαν τις διαδρομές και ξεκίνησαν. Τριάντα και πλέον Δανοί, επέλεξαν να κάνουν τον γύρο της Πελοποννήσου και να γνωρίσουν τις ομορφιές της. Σίγουρα η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν. 
Στον... επί χάρτου σχεδιασμό τους, επέλεξαν τα Καλάβρυτα και την ορεινή Αχαΐα. Τους "συλλάβαμε" σήμερα στα Τριπόταμα, δίπλα από τον Ερύμανθο στον γνωστό "Μύλο", όπου έζησαν τον... δικό τους μύθο. 
Δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την πέστροφα αλλά κυρίως με την μοναδική φιλοξενία και τα χαμόγελα που απλόχερα τους χαρίστηκαν και θα τα μεταφέρουν παντού διαφημίζοντας τον τόπο μας.
Το ταξίδι τους συνεχίζεται και απόψε το βράδυ έφτασαν Καλάβρυτα όπου θα διανυκτερεύσουν και αύριο θα απολαύσουν φύση, θα γευθούν πλούσιες γεύσεις και κυρίως θα ιχνηλατήσουν την ιστορία του τόπου μας.   


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.