HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σύλλογος Κάτω Δρυμού "Ο Αρχαίος Κλείτωρ" ενημερώνει

Ο Σύλλογος Κάτω Δρυμού "Ο Αρχαίος Κλείτωρ" ενημερώνει για τις πρόσφατες εξελίξεις: Κατά τη συνεδρίαση της 23/8/2016 και μετά την ...

Ο Σύλλογος Κάτω Δρυμού "Ο Αρχαίος Κλείτωρ" ενημερώνει για τις πρόσφατες εξελίξεις: Κατά τη συνεδρίαση της 23/8/2016 και μετά την παραίτηση του Προέδρου μας κ. Παναγιωτόπουλου Ιωάννη για λόγους υγείας, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα - μετά και απο πρόταση του κ. Παναγιωτόπουλου - την προσωρινή ανάθεση των καθηκόντων του Προέδρου στον Θεόδωρο (Λάκη) Γεωργακόπουλο, μέλος του ΔΣ και εκ των πρωτεργατών του Συλλόγου. 
Ως εκ τούτου κινούνται διαδικασίες για εγγραφή μελών εκ νέου και ακολούθως προκηρυξη εκλογών και σειρά ενεργειών προς όφελος του χωριού και των συμπατριωτών μας Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παναγιωτόπουλο για την πολύτιμή προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε βέβαιοι οτι θα βρίσκετε πάντα στο πλευρό μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Παρακαλούμε όλους τους απανταχού Κάτω Δρυμότες αλλά και φίλους του χωριού μας να εγγραφούν και να στηρίξουν έμπρακτα το Σύλλογο!
Ευχαριστούμε θερμά
 ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
 Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Δρυμού "Ο Αρχαίος Κλείτωρ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.