HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία...

Τ ελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα έχουν μια εξήγηση και γίνονται επειδή υπάρχει ο τρόπος, ο λόγος, το πάθος, η ευγένεια.. Φωτεινό παρ...

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα έχουν μια εξήγηση και γίνονται επειδή υπάρχει ο τρόπος, ο λόγος, το πάθος, η ευγένεια.. Φωτεινό παράδειγμα η Άννα Κορακάκη, η Ολυμπιονίκης Άννα, αυτή που όλοι γνωρίσαμε και λατρέψαμε. Την συνάντησα χθες έξω από το Μαξίμου περιμένοντας μαζί με τους άλλους αθητές της Ολυμπιακής μας ομάδας, να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Το πρόσωπό της έλαμπε και η ματιά της αστραφτερή και καθαρή. Την πλησίασα όχι τόσο -το ομολογώ- από δημοσιογραφικό καθήκον, αλλά από την ανθρώπινη κυρίως περιέργεια να συνομιλήσω με μια κορυφαία. Απλή, λαμπερή, ευγενική και πρόσχαρη. Αυτά τα αποκομίζεις σε ένα μόνο δευτερόλεπτο και στα επόμενα ανατρέπεις την όποια θεωρία του... τυχαίου.
Δεν την ρώτησα τίποτα απολύτως για τα αθλητικά, άλλωστε τα έχουμε αποτυπώσει όλα. Το μόνο που συζητήσαμε ήταν η εμπειρία της από τα έδρανα της Βουλής που και εκείνα τα κέρδισε με τον τόπο και τον λόγο της. Χαρακτήρισε πολύ όμορφη την εμπειρία της και τιμητική για όλους του αθλητές. Αυτό όμως που τόνισε είναι ότι «χρειάζονται άλλες περισσότερες και ουσιαστικές συναντήσεις, μακριά από τις κάμερες για να βρούμε όλοι μαζί λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του αθλητισμού». Σίγουρα συνυπογράφουμε...
Η συνάντηση έκλεισε με μια φωτογραφία που μας έβγαλε ο Πρωταθλητής της κολύμβησης Ανδρέας Βαζαίος με την Κορακάκη να ζητά να βγει και δεύτερη για... σιγουριά.
Άννα σ ευχαριστούμε για όλα!
Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.