HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα

Λ ίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών στη Βόρεια Κρήτη και αυξημένες νεφώσεις τις θερμές ...

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών στη Βόρεια Κρήτη και αυξημένες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά, καθώς επίσης στα ορεινά και πιθανόν στα δυτικά τμήματα της Πελοποννήσου περιμένουμε σήμερα Τρίτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 19 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 24 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη η μέγιστη θα είναι τοπικά 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 21 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Κεντρικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις στα βόρεια τμήματα περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες κυρίως στα ορεινά περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Τρι, 13 Σεπ
Αίθριος καιρός το πρωί, βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καρό για το υπόλοιπο της ημέρας.22 oC / 11 oC  με 8 km/h
Τετ, 14 Σεπ
Αίθριος καιρός το πρωί, βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καρό για το υπόλοιπο της ημέρας.23 oC / 11 oC  με 6 km/h
Πεμ, 15 Σεπ
Ασθενής βροχή νωρίς το πρωί, αίθριος καιρός για το υπόλοιπο της ημέρας.24 oC / 11 oC  με 10 km/h
Παρ, 16 Σεπ
Αίθριος καιρός.26 oC / 12 oC  με 9 km/h
Σαβ, 17 Σεπ
Αίθριος καιρός κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αραιή συννεφιά αργά τη νύχτα.26 oC / 12 oC  με 13 km/h
Κυρ, 18 Σεπ
Αυξημένη συννεφιά.25 oC / 14 oC  με 15 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.