HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με τις ευλογίες της Εκκλησίας το νέο ξεκίνημα για την Παναχαϊκή (ΦΩΤΟ)

Ο καθιερωμένος αγιασμός, πριν την έναρξη της σεζόν τελέστηκε και φέτος στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά, για την ομάδα της Παναχαϊκής ...

Ο καθιερωμένος αγιασμός, πριν την έναρξη της σεζόν τελέστηκε και φέτος στο γήπεδο της ομάδας στην Αγυιά, για την ομάδα της Παναχαϊκής το απόγευμα της Παρασκευής, από τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο.
Από την "Παναχαϊκή Συμμαχία" παραβρέθηκαν οι Αντώνης Κουνάβης, Σωτήρης Λαινιώτης, Τάκης Λαμπρόπουλος, Κώστας Χρυσανθόπουλος και Διονύσης Πλέσσας, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Παναγιώτης Σεμιτέκολος, ο γενικός διευθυντής της Παναχαϊκής Συμμαχίας Νίκος Ιωαννίδης, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κώστας Κατσουράνης, όλοι οι παίχτες της ομάδας, όπως και το τεχνικό τιμ των κοκκινόμαυρων.
Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα και πρόσφερε μια εικόνα του Οσίου Παϊσίου προτρέποντας  τους Αχαιούς, να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την Πατραϊκὴ ομάδα, ώστε να ανεβεί ψηλότερα, όπως χαρακτηρισκά τόνισε.
Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Παναχαϊκής, προσέφεραν στον κ. Χρυσόστομο τη νέα φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των παιχτών.
Μεταξύ άλλων, στον αγιασμό βρέθηκαν και ο πρώην νομάρχης Αχαΐας και επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαβρύτων Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Χαροκόπος και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Καυκάς.
Μετά την τέλεση του αγιασμού έγινε συνάντηση των παιχτών και του τεχνικού τιμ της ομάδας με την Παναχαϊκή Συμμαχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.