HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ.Νταβλούρος: Ούτε «γκολ» ούτε «θέαμα» από τον λαοπλάνο!

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος Α υτή τη φορά, ο μεγαλύτερος λαοπλάνος πρωθυπουργός που είχε η χώρα στη διακυβέρνηση της, δεν επεφύλασσε «γ...

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος
Αυτή τη φορά, ο μεγαλύτερος λαοπλάνος πρωθυπουργός που είχε η χώρα στη διακυβέρνηση της, δεν επεφύλασσε «γκολ και θέαμα» για ένα απελπισμένο κοινό, που έχει μεν χορτάσει από «θέαμα», αλλά όχι και από… άρτο τον οποίο απεγνωσμένα επιζητεί.
Στην πρώτη ουσιαστικά φορά που ο λαοπλάνος μίλησε ως κυβερνήτης της χώρας από το βήμα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, απογοήτευσε.
Κι όμως, κόσμος και κοσμάκης, που πίστεψε το παραμύθι του, περίμενε από τον Αλέξη Τσίπρα να του πει συγκεκριμένα πράγματα. Να του ξεκαθαρίσει, δηλαδή, πότε θα καταργήσει το μνημόνιο μ’ ένα νόμο και μ’ ένα άρθρο, να του εξηγήσει πότε και πώς θα απαλλάξει τη χώρα από την  κηδεμονία των δανειστών, την ώρα που ο ίδιος προσκυνά και ασθμαίνοντας αποδέχεται απ’ αυτούς τα πάντα, προσπαθώντας να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία.
Τι άλλο δεν του είπε ο πρωθυπουργός; Απλούστατα, δεν του γνωστοποίησε πότε θα καταργήσει τον (υφιστάμενο και αυξανόμενο) ΕΝΦΙΑ, πότε θα δώσει κατώτατο μισθό 751 ευρώ και πότε θα δώσει 13η σύνταξη στους απόμαχους της ζωής.
Είναι προφανές ότι το περιβόητο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, το 2014, πνίγηκε στα νερά του Θερμαϊκού.
Όμως, όπως λέει και ο σοφός λαός μας, «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Η εκκωφαντική κατάρρευση των ψευδαισθήσεων που καλλιέργησαν οι πολιτικοί αγύρτες της («γιαλαντζί») Αριστεράς, ανοίγει πια ξεκάθαρα τα μάτια στους πολίτες.
Τους δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τον δρόμο για να ξεμπερδεύουν, μια και καλή, με τους συνειδησίες πολιτικούς απατεώνες, που «πούλησαν» ξετσίπωτα ελπίδα, απλώς για να ιππεύσουν στην εξoυσία.
Κι αυτό είναι θέμα χρόνου να συμβεί. Όσο κι αν προσπαθούν να αποφύγουν το πικρό ποτήρι, θέλουν δεν θέλουν, θα το πιουν. Μέχρι τέλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.