HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το ντέρμπι στην Παναχαϊκή!

Τη δεύτερη νίκη της, στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας (3ος όμιλος) πήρε η Παναχαϊκή, επικρατώντας στο αχαϊκό ντέρμπι της Αχαϊκή μ...

Τη δεύτερη νίκη της, στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας (3ος όμιλος) πήρε η Παναχαϊκή, επικρατώντας στο αχαϊκό ντέρμπι της Αχαϊκή με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Δημήτρης Πολυχρόνης, στο 61ο λεπτό και μάλιστα στο ντεμπούτο του. Ο Σιαλμάς έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε δυο φορές στο δοκάρι, πρώτα στο δεξί κάθετο και μετά στο αριστερό με το ριμπάουντ να το παιρνει ο Πολυχρόνης που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 
Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι "μελανόλευκοι" για τρίτο σερί παιχνίδι κρατούν το μηδέν στην άμυνά τους, φτάνοντας στους 7 βαθμούς. Αντίθετα η Αχαϊκή δεν τα κατάφερε ούτε στην Πάτρα μένοντας στον 1 βαθμό. 
Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Βασιλείου (40′ Γκίνο), Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Πολυχρόνης, Κωνσταντινίδης (64′ Στεργίδης), Σιαλμάς (85′ Αθανασόπουλος).

Αχαϊκή (Γκόφας): Δρακόπουλος, Δριμάλας, Κωνσταντινόπουλος (77′ Στεφανόπουλος), Πετρόπουλος, Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Σπυρόπουλος (68′ Αποστολόπουλος), Γεωργόπουλος, Ρουμπάτος (54′ Κωστούλας), Μενίκου, Αγγελόπουλος.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα 
ΠΑΟ Βάρδας - ΑΟ Ζευγολατιού 2-0
ΑΕ Ερμιονίδας - Αστέρας Αμαλιάδας 3-1
Τσικλητήρας Πύλου - Δόξα Μεγαλόπολης 3-1
Φωστήρας - Θήβα
Παναχαϊκή – Αχαϊκή 1-0
Παναρκαδικός – Παναργειακός 1-0
Ρεπό: ΑΟ Χαλκίδας
Δευτέρα (26/9) ώρα 3.30 μμ.
ΑΟ Λουτράκι – Αιολικός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.