Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Παράταση στην πληρωμή οφειλών στις περιοχές που επλήγησαν από την θεομηνία

Π αράταση στην πληρωμή οφειλών στο Δημόσιο, πήραν κάτοικοι των περιοχών που υπέστησαν καταστροφές από τις θεομηνίες που έπληξαν τη χώρα ...

Παράταση στην πληρωμή οφειλών στο Δημόσιο, πήραν κάτοικοι των περιοχών που υπέστησαν καταστροφές από τις θεομηνίες που έπληξαν τη χώρα το προηγούμενο διάστημα. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης υπέγραψε τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις, με τις οποίες παρατείνεται η πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών, φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν την κύρια κατοικία ή έδρα τους σε συγκεκριμένες περιοχές, λόγω των πρόσφατων καταστροφών από φυσικά φαινόμενα και λήγουν ή έληξαν μέσα στο διάστημα κήρυξης της εκάστοτε περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Για τον ίδιο λόγο παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων βεβαιωμένων οφειλών. Ακόμα, αναστέλλεται η είσπραξη των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών των ανωτέρω ως και τη λήξη κήρυξης της εκάστοτε περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Οι αποφάσεις αυτές εκδόθηκαν, βάσει σχετικών αποφάσεων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) το οποίο και κηρύσσει την κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, την περιοχή και το χρονικό διάστημα.
Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά την Ηλεία,
ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ 6, 7, 8.9.2016 6 ΜΗΝΕΣ 6.9.2016-6.3.201
ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ 6, 7, 8.9.2016 6 ΜΗΝΕΣ 6.9.2016-6.3.2017
ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ ΤΗΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ 8.9.2016 6 ΜΗΝΕΣ 8.9.2016-8.3.2

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.