HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νίκες για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Α.Ε.Κ.

Νίκες για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ 9το πρωτάθλημα ξεκίνησε από την 3η αγωνιστική) Ηρακλ...

Νίκες για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ 9το πρωτάθλημα ξεκίνησε από την 3η αγωνιστική)
Ηρακλής - Ολυμπιακός 1-2
Ο Ολυμπιακός "απέδρασε" από το Καυτανζόγλειο, κάνοντας την ανατροπή και επικρατώντας του Ηρακλή με 2-1. Ο Μπράουν Ιντέγε αποδείχθηκε η "χρυσή" αλλαγή του Μπέντο, καθώς ο Νιγηριανός μπήκε στο 73' και σκόραρε το νικητήριο γκολ στο 75', στην πρώτη του επαφή με την μπάλα!
Ηρακλής: Χουάντερσον, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Ρούσσος, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Λάμπρου (68' Λουκίνας), Περόνε (79' Μπαρέττας), Λεοζίνιο, Κούρος (62' Πασάς)
Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια (27' Ρέτσος), Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Ντομίνγκες (72' Ιντέγε), Σεμπά, Πάρντο (46' Ελιουνούσι), Καρντόσο
Τέρματα: 5' Περόνε - 51'πεν. Ντομίνγκες, 75' Ιντέγε

Παναθηναϊκός - Πας Γιάννενα 4-0
Ο Μπεργκ τιμώρησε το λάθος του Πασχαλάκη (άφησε την ομάδα του με δέκα) και με δύο προσωπικά του γκολ βόηθησε τον Παναθηναϊκό να πάρει μια εμφατική νίκη με 4-0 απέναντι στην ομάδα του ΠΑΣ. Σκόραραν και οι Λουντ (54’), Λέτο (88’). Με δέκα ο ΠΑΣ από το 22’ που δεν κατάφερε να παρουσιαστεί όπως θα ήθελε.
Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Σαμπά, Ιβανόφ (34’ Βιγιαφάνες), Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέδο, Ζέκα, Λεντέσμα, Λέτο, Λουντ (55’ Εμποκού), Μπεργκ (78’ Ρινάλντι)
Πας Γιάννενα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπέριος, Γιάκος (46’ Γαρουφαλιάς), Τζημόπουλος, Κόντε, Ακόστα, Ναδάλες, Καρανίκας, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Μαμπουλού (25’ Περιστερίδης)

Βέροια - ΑΕΚ 0-2
Με εξαιρετικό τον Τάσο Μπακασέτα, η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 2-0 στην Βέροια για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ. Δύο γκολ και δύο δοκάρια για την «Ένωση» που την αδικεί το σκορ σύμφωνα με την εικόνα της!Η «Ένωση» πέταξε πολλές ευκαιρίες στα... σκουπίδια, αγχώθηκε, αλλά τελικά πήρε το πολυπόθητο τρίποντο κόντρα σε μια μαχητική Βέροια και έναν ανίκητο Λόπεθ.
Βέροια (Αλέκος Βοσνιάδης): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Αραγονέ, Ναβαλόφσκι(81’ Βίτι), Μαραγκός, Παπαστεριανός, Παπαδόπουλος, Σαρπόνγκ, Άρτσε(71’ Μίλιεβιτς), Μαρτίνεθ, Καπετάνος
ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες(82’ Λαμπρόπουλος), Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπακασέτας, Πατίτο(60’ Πλατέλλας), Αλμέιδα(38’ Βάργκας)
Τέρματα: 0-2 (Μπακασέτας 18'), 0-2 (Βάργκας 87')

Τα αποτελέσματα της 4ης Αγωνιστικής
SKODA Ξάνθη  0 - 2 Πανιώνιος
Πλατανιάς 3 - 2  Λεβαδειακός
Βέροια 0 - 2 ΑΕΚ
Παναθηναϊκός 4 - 0 ΠΑΣ Γιάννινα
Κέρκυρα 2 - 0  Λάρισα
Ατρόμητος 0 - 2 Παναιτωλικός
Ηρακλής 1 - 2 Ολυμπιακός
Δευ 19/09/16 Αστέρας Τρίπολης 19 : 30 ΠΑΟΚ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.