Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο τέλος Νοεμβρίου ολοκληρώνεται το Μητρώο πολιτών

Στο τέλος Νοεμβρίου ολοκληρώνεται το Μητρώο πολιτών, που θα επιφέρει ριζική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του δημοσίου, δηλωσε στην ΕΡΤ ...

Στο τέλος Νοεμβρίου ολοκληρώνεται το Μητρώο πολιτών, που θα επιφέρει ριζική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του δημοσίου, δηλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σημειώνοντας ότι από το Μητρώο Πολιτών θα συνδέονται ουσιαστικά οι 280 βάσεις δεδομένων του δημοσίου.
Ο υπουργός έκανε λόγο για μια σημαντική προσπάθεια που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό, καθώς μέχρι σήμερα οι βάσεις δεδομένων του δημοσίου δεν συνδέονταν μεταξύ τους, οπότε θα εκλείψουν 11 εκατ. έγχαρτα πιστοποιητικά. «Σε μια τριετία θα έχουμε απαλλάξει την ελληνική νομοθεσία από τα βάρη που κουβαλάει», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ. Κουρουμπλής έβαλε φρένο στα σενάρια, λέγοντας πως οι εκλογές θα γίνουν το 2019.
Για τη Νέα Δημοκρατία σημείωσε πως αντιμετωπίζει εσωτερικά προβλήματα και προσπαθεί να τα εξάγει, ενώ υπογράμμισε ότι η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.