HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άνοιξε ο δρόμος της πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

M ε τον αέρα της καλύτερης ομάδας, ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Βέρνη, νικώντας τη Γιουνγκ Μπόις με 1-0, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλ...

Mε τον αέρα της καλύτερης ομάδας, ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Βέρνη, νικώντας τη Γιουνγκ Μπόις με 1-0, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο Εστέμπαν Καμπιάσο πέτυχε το γκολ της νίκης, στο 42', ύστερα από έναν εκπληκτικό συνδυασμό, όπου κυριολεκτικά χάθηκε η μπάλα!
Με το αίσθημα της ανώτερης ομάδας και της μεγάλης εμπειρίας από το Champions League, ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε για να κάμψει την αντίσταση της Γιουνγκ Μπόις και να αρχίσει με νίκη την πορεία του στο 2ο όμιλο της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν των Ελβετών με 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Εστέμπαν Καμπιάσο στο 42ο λεπτό. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, ο ΑΠΟΕΛ επιβλήθηκε της Αστάνα με 2-1 στο ΓΣΠ. Την επόμενη αγωνιστική, οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τους Κύπριους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (29/9).
Στη φάση του γκολ, οι παίκτες του Πάουλο Μπέντο "έκρυψαν την μπάλα"! Ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των Ιντέγε, Καμπιάσο, Μάριν, ο Αργεντινός μέσος σκόραρε με αριστερό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, κάνοντας κίνηση σέντερ φορ! Ο Νίκολα Λεάλι ήταν πολύ καλός στο επίσημο ντεμπούτο του, κρατώντας σε τρεις περιπτώσεις το μηδέν στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην πραγματοποίησε κάποια εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά πήρε αυτό που ήθελε και έκανε μία επαγγελματική νίκη στη Βέρνη. Και σε έναν αγωνιστικό χώρο με συνθετικό χλοοτάπητα, στον οποίο άργησαν να προσαρμοστούν οι Πειραιώτες.
Οι Πρωταθλητές Ελλάδας, που είχαν την εκπληκτική υποστήριξη από περίπου 600 οπαδών τους στο "Stade de Suisse", πέτυχαν την 100ή νίκη τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός μετρά 100 νίκες, 42 ισοπαλίες και 110 ήττες σε 252 ματς στα Κύπελλα Ευρώπης.
Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και ύστερα από συνολικά 251 αγώνες, η ομάδα δεν είχε ούτε έναν Έλληνα παίκτη στο αρχικό σχήμα της.
Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς, Ντα Κόστα, Μάριν (63' Μάρτινς), Ελιουνούσι (90'+3' Ρομαό), Καμπιάσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Σεμπά, Ιντέγε (82' Καρντόσο).

Δείτε τις λεπτομέρειες του αγώνα στο sportotal.gr


φωτο: sportotal.gr - Φωτογραφικό πρακτορείο: INTIMEsports

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.