HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κατσανιώτης:Ο Τσίπρας κάνει… πρόβα εγκαινίων!

O βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης, με αφορμή της παράδοσης 20 χιλιομέτρων της Ν.Ε.Ο Κορίνθου Πατρών από τον Πρωθυπουργό Α...

O βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης, με αφορμή της παράδοσης 20 χιλιομέτρων της Ν.Ε.Ο Κορίνθου Πατρών από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα δήλωσε τα εξής:
«Ο πρωθυπουργός εγκαινιάζει την Παρασκευή ένα  τμήμα του αυτοκινητόδρομου που ξεκίνησε η κυβέρνηση Καραμανλή και επανεκκίνησε η κυβέρνηση Σαμαρά.
Επί της ουσίας κάνει μία… πρόβα εγκαινίων σε ένα μικρό κομμάτι του δρόμου, γνωρίζοντας μάλλον πως δεν θα είναι αυτός που θα κάνει και τα εγκαίνια του ολοκληρωμένου έργου.
Έστω και έτσι, τον καλωσορίζουμε στην... εποχή των έργων παραχώρησης και στην αποδοχή της ορθής πολιτικής της ΝΔ για την ανάπτυξη της περιφερειακής  Ελλάδας. Ο πρωθυπουργός γκρεμίζει με τα χέρια του μία ακόμα αυταπάτη του και αυταπάτη του ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνύοντας το ποιος έλεγε αλήθειες και ποιος ψέματα στους πολίτες.
Οφείλουμε να του θυμίσουμε ωστόσο ότι η πολιτική της δικής του κυβέρνησης καθυστέρησε εκ νέου το έργο και ανέβασε τον λογαριασμό για τους πολίτες, κάτι που όλοι σύντομα θα αντιληφθούν και στο ύψος των διοδίων.
Τέλος, με την ευκαιρία της επίσκεψής του, να τον προσκαλέσουμε και στην Πατρών - Πύργου για να δει από κοντά και τα... έργα των ημερών ΣΥΡΙΖΑ, έναν δρόμο στον οποίο δεν έχει πέσει ακόμα ούτε ένα μέτρο άσφαλτο λόγω των επιλογών Σπίρτζη και της κατάτμησης του έργου σε χωριστές εργολαβίες, όσες εκ των οποίων έχουν δημοπρατηθεί μέχρι σήμερα έχει κερδίσει ο κουμπάρος του…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.