Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Δικαστήρια το Διοικητικό χάος της ΕΠΣ Αχαΐας

Το διοικητικό χάος στην ΕΠΣ Αχαΐας συνεχίζεται με νέα επεισόδια. Η πλευρά του Δημήτρη Μπαλαφούτη κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με...

Το διοικητικό χάος στην ΕΠΣ Αχαΐας συνεχίζεται με νέα επεισόδια. Η πλευρά του Δημήτρη Μπαλαφούτη κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία ζητάει αναστολή εκτέλεσης πρακτικού του συμβουλίου της 14ης Σεπτεμβρίου και προσωρινή διαταγή απαγόρευσης εκτέλεσης κάθε πράξης απόφασης του ΔΣ. Η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων θα εκδικαστεί σήμερα 21/9 το μεσημέρι (13.30) στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.
Ο κ. Μπαλαφούτης υποστήριξε ότι αυτός είναι ο νόμιμος πρόεδρος της ΕΠΣΑ, κατηγόρησε ευθέως τους πρώην «δικούς» του, Άγγελο Κουλούρη, Λευτέρη Μπασκούτα, Γιώργο Μαυροκολέα, επιτέθηκε στον Άγγελο Δανιήλ και τον κάλεσε να λύσουν το θέμα με την άμεση προκήρυξη εκλογών. Ο Δημήτρης Μπαλαφούτης και τα άλλα τρία μέλη που τον στηρίζουν, Γιώργος Γκοτσόπουλος, Έμμυ Φλωράτου, Παναγιώτης Κουτρόπουλος, κατέθεσαν μήνυση για αυτοδικία και παράνομη βία, τονίζοντας μέσω του νομικού συμβούλου της ΕΠΣΑ, Κώστα Κρεμμύδα ότι έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.
«Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, ο κ. Δανιήλ που θέλει να πάει στις εκλογές τον Φλεβάρη, πώς υιοθέτησε μια τέτοια διαδικασία; Αυτός που ευαγγελίζεται το αξιοπρεπές, χθες το απόγευμα υιοθέτησε το πιο σκοτεινό και το πιο καταχθόνιο σχέδιο. Αυτός που όλα αυτά τα χρόνια με κατηγορούσε ότι κακώς έχω συμβούλους τον κ. Μπασκούτα και τον κ. Μαυροκολέα, αυτός που μέχρι πρότινος έλεγε ότι ο κ. Πλώτας του προκαλεί αηδία. Αν δεν ανακληθεί η παράνομη σύνθεση του ΔΣ, τότε θα μιλήσει η δικαιοσύνη. Ας προκηρύξουμε άμεσα εκλογές ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο. Κύριε Δανιήλ, σας περιμένω. Άμεσα εκλογές. Αυτή η κατάσταση είναι ερμαφρόδιτη. Τι έγινε ρε παιδιά και αλλάξαμε τόσο ξαφνικά; Πέστε μας τι έγινε. Είμαστε το νόμιμο συμβούλιο, θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε μέχρι να κερδίσουμε τη νομιμότητα, με νόμιμα μέτρα και όχι με τραμπουκισμούς και προσωπικές απειλές», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλαφούτης.
Η διοικητική αρρυθμία, επηρεάζει άμεσα και την διεξαγωγή των αγώνων τόσο με τα παιχνίδια Κυπέλλου όσο και με τους αγώνες της Α' Κατηγορίας του ερχόμενου Σαββάτου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.