HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι κοκκινόμαυροι στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας

Επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου έκαναν οι «κοκκινόμαυροι» της «Παναχαϊκής Συμμαχίας»,  στελέχη κα...

Επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου έκαναν οι «κοκκινόμαυροι» της «Παναχαϊκής Συμμαχίας»,  στελέχη και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Κώστας Κατσουράνης.
Ο κ. Αλεξόπουλος ένθερμος υποστηριχτής της ομάδας υποδέχθηκε εγκάρδια τους εκπρόσωπους της και εκτός από τις ευχές που αντάλλαξε για μια δυναμική και ανοδική πορεία  είχε και μια ουσιαστική συζήτηση σε ότι αφορά το μέλλον της. Ευχήθηκε στον κ. Κατσουράνη καλή επιτυχία στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις κερκίδες.

Η Παναχαϊκή είναι κομμάτι της πατρινής ιστορίας  και μαζί της έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές  φιλάθλων. Η ομάδα πανέτοιμη κοιτάζει μπροστά  και έχει την  στήριξή μας  είπε ο κ Αλεξόπουλος υπογραμμίζοντας ότι περιμένουμε πολλές πολλές επιτυχίες ενώ παράλληλα αναγνώρισε το δύσκολό έργο  που έχει μπροστά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.