HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ: Φροντίζουν για να έχουν

Π αράδειγμα προς μίμηση οι εθελοντικές δράσεις στο Μάνεσι Καλαβρύτων με μπροστάρη τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος, κ. Ιωάννη Κουτρ...

Παράδειγμα προς μίμηση οι εθελοντικές δράσεις στο Μάνεσι Καλαβρύτων με μπροστάρη τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος, κ. Ιωάννη Κουτρουμάνη και συνεργάτες τους Νίκο και Γιώργο Αντωνόπουλου. Καθαρίστηκαν έγκαιρα όλα τα φρεάτια και δρόμοι ώστε  να αποτραπούν πλημμυρικά φαινόμενα από τις φθινοπωρινές μπόρες. Να σημειώσουμε οτι στις αρχές Αυγούστου το όμορφο χωριό των Καλαβρύτων είχε καθαριστεί και πάλι. 
Ο κ. Κουτρουμάνης τονίζει: "Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από τον Δήμο. Πρέπει να βοηθάμε και εμείς και να είμαστε πιο προσεκτικοί αν θέλουμε το χωριό μας να είναι πάντα καθαρό.   Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά λέει η λαϊκή παροιμία. Αυτό πολλοί δεν το γνωρίζουν και επομένως δεν το εφαρμόζουν. Έτσι με τη βοήθεια δύο παιδιών, του Νίκου και Γιώργου Αντωνόπουλου μαζέψαμε κατά μήκος του δρόμου από το Μάνεσι έως το γήπεδο, απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου, άκουσον- άκουσον επτά μεγάλες σακούλες απορρίμματα. Σημειωτέον ότι τον δεκαπενταύγουστο είχε πάλι καθαριστεί."
Οφειλόμενα πολλά μπράβο στη δράση των Μανεσιωτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.