HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Κατσανιώτης:"Υπεύθυνος ο Περιφερειάρχης για τους μαθητές που δεν θα μπορέσουν να μεταφερθούν στα σχολεία"

Σ τη δήλωσή του με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Ανδρέας Κατσανιώτης επισημαίνει: Λίγο προτού ξεκινήσει η σχολική χρονιά, η...

Στη δήλωσή του με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Ανδρέας Κατσανιώτης επισημαίνει:
Λίγο προτού ξεκινήσει η σχολική χρονιά, η Περιφερειακή Αρχή κάνει μία ακόμα… επίδειξη ανετοιμότητας και (κακής) δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας σε ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, όπως είναι η μεταφορά των μαθητών της Δυτικής Ελλάδας.
Ο κ. Κατσιφάρας, μη έχοντας ακόμα ολοκληρώσει τις απαιτούμενες διαδικασίες, στέλνει «ανοιχτό προσωπικό μήνυμα» σε κάθε γονιό και σε κάθε πολίτη της Δυτικής Ελλάδας, θυμίζοντας ότι εκλέχτηκε «για να εφαρμόσει τις αρχές της νομιμότητας, της διαφάνειας και του δικαίου».
Αναρωτιόμαστε: Ποιός, άραγε, δεν επιθυμεί τη νομιμότητα, τη διαφάνεια και το δίκαιο; Ποιός είναι ο "εχθρός" που δεν ονοματίζει ο κ. Κατσιφάρας;
Επιπλέον, ας θυμίσουμε στον Περιφερειάρχη ότι στην άσκηση εξουσίας και δημόσιας διοίκησης, υπάρχει και η αρχή της αποτελεσματικότητας, στην οποία όμως διαρκώς… μένει στην ίδια τάξη.
Γι’ αυτό και μάλλον έχει δίκιο να φοβάται ότι σε λίγες μέρες θα εισπράξει ο ίδιος «ανοιχτό μήνυμα» από τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας που θα τον καθιστούν αποκλειστικά υπεύθυνο για κάθε μαθητή που δεν θα μπορεί να φτάσει στο σχολείο του.
Τα υπόλοιπα είναι «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.