HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ερώτηση του Παπαθεοδώρου για την υποστελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνση Αχαΐας

Ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή για την υποστελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης ...

Ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή για την υποστελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας κατέθεσε ο βουλευτής Αχαΐας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.
Όπως αναφέρει στην ερώτησή του: "Κατ’ επανάληψη έχουμε αναδείξει την ανάγκη ενίσχυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Αχαΐα. Η Κυβέρνηση κωφεύει και αρνείται να κατανοήσει τις ανάγκες αστυνόμευσης της τρίτης μεγαλύτερης πληθυσμιακά πόλης της Ελλάδας, προκειμένου να κατοχυρωθεί αποτελεσματικά η ασφάλεια του πολίτη. Για ακόμη μια φορά, η Αχαΐα-μετά από την ανακοίνωση θέσεων στις συμπληρωματικές μεταθέσεις του έτους 2016 - ενισχύεται με ελάχιστο προσωπικό και συγκεκριμένα με 2 υπαστυνόμους και 4 αρχιφύλακες και υπαρχιφύλακες (συνολικά 6 άτομα).Τα κενά τόσο στην αστυνόμευση, όσο και στις συνθήκες εργασίας του υπάρχοντος δυναμικού παραμένουν.
Επισημαίνουμε δε ότι η ανάγκη ενίσχυσης ήταν ήδη επιτακτική από τις προγραμματισμένες συγχωνεύσεις και καταργήσεις υπηρεσιών της Αστυνομίας στην περιοχή.  Μετά την τελευταία εξέλιξη εντείνονται οι ανησυχίες της τοπικής κοινωνίας και τον φορέων της περιοχής και τίθεται σε κίνδυνο η  κατοχύρωση του δημόσιου αγαθού της ασφάλειας .

Ερωτάται ο κύριος Υπουργός :

1. Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί το Υπουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανάγκη ενίσχυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας;

2. Ποια άμεσα μέτρα θα λάβετε ώστε να κατοχυρωθεί αποτελεσματικά  η ασφάλεια των πολιτών της περιοχής;".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.