Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΕΣΙΝΟ: Γιορτή παιδείας από τον Σύνδεσμο Καμενιανιτών, Δροβολοβιτών και Δεσινιωτών - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με την γλυκύτατη γεύση όλων των γεγονότων του φετινού καλοκαιριού από τις εκδηλώσεις μας και τους ήχους των ζωντανών αναμνήσεων που διαχ...

Με την γλυκύτατη γεύση όλων των γεγονότων του φετινού καλοκαιριού από τις εκδηλώσεις μας και τους ήχους των ζωντανών αναμνήσεων που διαχέονται ακόμη νοητά στις βουβές κατά καιρούς ρούγες και τα σοκάκια των χωριών μας, επανήλθαμε για να συνεχίσουμε ....ατενίζοντας το ταξίδι της καθημερινότητας με αισιοδοξία. Παράλληλα σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα και τις επόμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.
Κατόπιν όλων αυτών ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών, Δροβολοβιτών και Δεσινιωτών, σας καλεί όλους στις 26-9-2016 στον εορτάζοντα και πανηγυρίζοντα ναό της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Δεσινό, όπου ο Σύνδεσμός μας σε μια ξεχωριστή επιπλέον γιορτή- την επονομαζόμενη «ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»- στην οποία έχει θεσμοθετήσει και βραβεύει εδώ και χρόνια τους αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Ψωφίδας.
Είσαστε όλοι καλεσμένοι μας!!
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.