Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παππάς: Δεν περιμέναμε το τίμημα να πάει τόσο ψηλά

Σ τις τέσσερις παρά δέκα τα ξημερώματα στη ΓΓΜΕ έφτασε ο υπουργός Επικράτειας ο οποίος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε τα ε...

Στις τέσσερις παρά δέκα τα ξημερώματα στη ΓΓΜΕ έφτασε ο υπουργός Επικράτειας ο οποίος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους προσπάθησαν για να φθάσουμε σε αυτό το πολύ θετικό τέλος. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε στους πολίτες αυτό που δικαιούνται. Το Σύνταγμα είναι ισχυρό, οι νόμοι μας είναι απαιτητικοί από όσους θέλουν να μπουν σε αυτή τη δραστηριότητα». 
Απαντώντας σε ερωτήσεις για το τελικό τίμημα είπε ότι δεν περίμενε ότι θα φθάσει τόσο ψηλά, επισήμανε όμως ότι η κυβέρνηση σχεδίασε τη διαδικασία με στόχο να αυξηθούν τα έσοδα για τα δημόσια ταμεία. 

Η δήλωση του υπουργού Επικρατείας:
« Η διαδικασία ήταν απολύτως επιτυχημένη και δίνεται η δυνατότητα στην Ελλάδα να περάσει σε μια νέα τηλεοπτική εποχή, σε μια νέα εποχή όπου η νομιμότητα θα ειναι κρυστάλλινη, σε μια εποχή όπου η χώρα μας στέλνει ενα μήνυμα κι εντός κι εκτός συνόρων οτι για όλους υπάρχουν κανόνες οι οποίοι θα πρεπει να εφαρμόζονται.
Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά αλλά και εκπροσωποντας και την ελληνική πολιτεία σε αυτή τη διαδικασία κάθε εργαζόμενο, κάθε άνθρωπο που υπερέβαλε εαυτό για να φτάσει αυτή η διαδικασία σε αυτο το θετικό τέλος. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε πλεον ούτως ώστε να αποδωςουμε στον έλληνα πολίτη τηλεοπτικό προϊόν που δικαιούται. Διότι η τηλεόραση ειναι ψυχαγωγία, ειναι πολιτισμός, ειναι ενημέρωση και το Σύνταγμα μας ειναι σαφές.
Ειναι ισχυρό και οι νόμοι μας ειναι πλήρης,ειναι απαιτητικοί για όσους έχουν αποφασίσει να μπουν σε αυτή τη δραστηριότητα η οποία δεν ειναι απλώς μια οικονομική δραστηριότητα αλλά εχει μια σειρά απο προαπαιτούμενα τα οποία θα τα διαφυλάξουμε και νομίζω οτι όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρεπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να συγκροτηθεί μια ισχυρή ρυθμιστική αρχή η οποία θα ειναι ο άγρυπνος φύλακας της ποιότητας και των υψηλών στάνταρ που δικαιούται ο ελληνικός λαός. Δεν περίμενα το τίμημα να πάει τόσο ψηλά.
Είμασταν πολυ πιο μαζεμένοι και συντηρητικοί στις εκτιμήσεις μας. Σχεδιάσαμε μια δημοπρασία η οποία θα μεγιστοποιούσε τον τίμημα για το ελληνικό δημόσιο κι αυτο νομίζω το καταφέραμε. Το κλειδί για την επιτυχία της δημοπρασίας την οποία η κυβέρνηση έπρεπε να διασφαλίσει ήταν να αποκλειστούν οι διαρροές πληροφοριών μεταξύ τους. Δεν διέρρευσαν πληροφορίες κι αυτο ειναι ενα πολυ σημαντικό στοιχείο της επιτυχημένης δημοπρασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.