Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΠΑΡΤΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ισοπαλία με κερδισμένη την Σπάρτη

Σ ε ένα ματς που είχε διαδικαστικό χαρακτήρα Παναιγιάλειος και Σπάρτη έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, με την ομάδα της Λακωνίας να παίρνει...

Σε ένα ματς που είχε διαδικαστικό χαρακτήρα Παναιγιάλειος και Σπάρτη έμειναν στην ισοπαλία με 1-1, με την ομάδα της Λακωνίας να παίρνει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλου Ελλάδας με συνολικό σκορ 5-1. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ηλιόπουλο, με τον Βλάχο να διαμορφώνει το τελικό σκορ.
Το ματς
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο ρυθμό, ωστόσο η ομάδα του Παναιγιάλειου είχε μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στην συνέχεια η ομάδα της Σπάρτης θέλησε να ανεβάσει λίγο ρυθμούς. Ο Μπουντόπουλος συγκεκριμένα επιχείρησε το σουτ με τον Στρέζο να μπλοκάρει.
Η ομάδα της Σπάρτης κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ χάρης το γκολ του Ηλιόπουλου στο 33΄λεπτό. Συγκεκριμένα o Ηλιόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Στρέζο, τον οποίο και πλάσαρε υποδειγματικά , γράφοντας έτσι το 1-0.
Στην συνέχεια η ομάδα από το Αίγιο κατέλαβε προσπάθειες ώστε να αντιδράσει ύστερα και από το γκολ του Ηλιόπουλου, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει κάτι αξιόλογο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς να υπάρχει κάτι αξιόλογο, αφού η υπόθεση πρόκριση έχει γίνει ξεκάθαρη από την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων, αφού η Σπάρτη είχε κερδίσει με σκορ 4-0.
Στο 67΄ λεπτό ο Παναιγιάλειος κατάφερε να ισοφαρίσει το γκολ του Ηλιόπουλου με κεφαλιά του Βλάχου.
Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα της Λακωνίας είχε μεγάλη ευκαιρία να ξανά πάρει κεφάλι στην αναμέτρηση, με τον Στρέζο να αποκρούει το πέναλτι του Αρσενίεβιτς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Πολυχρονιάδης (Σανδραβέλη 73’) , Κοντοές, Βλάχος, Ρότας, Μωυσίδης, Μπούζας (Στίκας 31’), Κατίδης, Μπουρλάκης, Ξομπλιος, Σκαρτσίλας (Κρητικός 56’)
ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (Οικονομόπουλος 53’) , Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Ηλιόπουλος, Αρσενίεβιτς Ν., Αναστασάκος (Αρσενίεβιτς 46’), Μπουντόπουλος (Βελλίνης 70’)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.