HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Ανακοίνωσε προπονητή και τέσσερις παίκτες οι διοίκηση του Α.Ο.Σκεπαστού

M ε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η ομάδα του Σκεπαστού την προετοιμασία που άρχισε την περασμένη Κυριακή εν όψη της αγωνιστικής σεζόν 20...

Mε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η ομάδα του Σκεπαστού την προετοιμασία που άρχισε την περασμένη Κυριακή εν όψη της αγωνιστικής σεζόν 2016 – 2017 του υπό την προπονητική καθοδήγηση του Χρήστου Μαγούλη.
Η διοίκηση του σωματείου προχώρησε σε ενίσχυση του δυναμικού της με σημαντικές μεταγραφές οι οποίες θα αξιοποιηθούν κατά το δυνατόν στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο που αρχίζει τον Οκτώβριο.
Κατόπιν υπεραρκετών προτάσεων αφενός σε προπονητικό επίπεδο και αφετέρου σε ποδοσφαιρικές μονάδες το συμβούλιο κατέληξε και πλέον συμπεριλαμβάνονται στους κόλπους στους της ομάδας οι παρακάτω :
ΜΑΓΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ :προπονητής
ΜΗΛΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ : παίκτης
ΔΡΑΓΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : παίκτης
ΜΑΝΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ : παίκτης
ΜΟΝΟΚΡΟΥΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ : παίκτης
Σκοπός της διοίκησης να συμπεριλάβει αυτούς τους εμπειρότατους ανθρώπους ( προπονητή και παίχτες ) στους κόλπους της ομάδας πρωταρχικά είναι να λειτουργήσει ως ερέθισμα και διδαχή για τα παιδία της τοπικής κοινωνίας μας , και βεβαίως να επιτευχτεί όσο τον δυνατόν καλύτερη πορεία κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος όχι ανταγωνιζόμενοι αλλά συναγωνιζόμενοι με τα υπόλοιπα συμμετέχοντα σωματεία στην κατηγορία που αγωνίζεται και η ομάδα μας.
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.