Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε νέα εποχή το Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας

Σ ε νέα εποχή μπαίνει πλέον το Αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας μετά την οριστική παραμονή του στην κωμόπολη των Καλαβρύτων. Σύμφωνα με αποκλ...

Σε νέα εποχή μπαίνει πλέον το Αστυνομικό τμήμα Κλειτορίας μετά την οριστική παραμονή του στην κωμόπολη των Καλαβρύτων. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, σήμερα το πρωί, κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας με επικεφαλής τον Αστυνομικό υποδιευθυντή Αχαΐας κ. Ανδρέα Κίζα, επισκέφθηκε την Κλειτορία για να εξετάσει την μεταστέγαση του Αστυνομικού τμήματος Κλειτορίας η οποία προγραμματίζεται άμεσα. Οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτό το κτιρίου του τ. Εθνικού Ιδρύματος Νεότητος αλλά και αυτό του Ειρηνοδικείου που ανήκει πλέον στο ΤΑΙΠΕΔ. 
Το κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας συνόδευσε και ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Βασίλης Καρράς, ο Πρόεδρος των Σπηλαίων Λιμνών και δημοτικός σύμβουλος κ. Σωτήρης Δουκλιάς και ο διευθυντής του ιδρύματος νεότητος κ. Τσάμης. Για την επίσκεψη του κλιμακίου ενήμερος είναι και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς που θα παρέχει κάθε βοήθεια στην Αστυνομική Διεύθυνση.  
Με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και της επιλογής, το Α.Τ. Κλειτορίας θα είναι σε θέση θέση πλέον να λειτουργήσει σε συνθήκες τέτοιες ωστε να παρέχει την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στους κατοίκους της περιοχής -όπως και κάνει έως τώρα- σε νέο σύγχρονο κτίριο.
Καλύτερη επιλογή, φαντάζει, αν και πιο δύσκολη, αυτή του κτιρίου του Ειρηνοδικείο που έτσι θα απαγκιστρωθεί από την πώληση σε ιδιώτες μέσω ΤΑΙΠΕΔ και θα δοθεί στην ΕΛΑΣ για να δημιουργήσει ένα Τμήμα που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της περιοχής. 
Αξίζει να σημειωθεί η σημαντική συμβολή της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας που οργώνει εδώ και δυο μήνες περίπου τα χωριά των Καλαβρύτων και με τα δυο αποτελεσματικά αστυνομικά τμήματα σε Καλάβρυτα και Κλειτορία η ασφάλεια των πολιτών είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, γεγονός που το καταδεικνύουν τα στοιχεία της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.