Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σούζα τ΄ αλογάκι, κάτω ο Ολυμπιακός

Η Λάρισα υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη ήττα του στο φετινό Πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Γκόλιας στ...

Η Λάρισα υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη ήττα του στο φετινό Πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Γκόλιας στο 90'+2', με την μπάλα να κοντράρει στον Μιλιβόγιεβιτς και να καταλήγει στα δίχτυα.
Η Λάρισα είχε καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο, εκμεταλλευόμενη κυρίως τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις της. Ο Ολυμπιακός έδειξε "εγκλωβισμένος" από την αρχή του αγώνα πάνω στο χορτάρι (ακόμα και από τις επιλογές του προπονητή του), και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη, επικρατώντας των Πρωταθλητών Ελλάδας με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Το "χρυσό" γκολ για τους νεοφώτιστους σημείωσε ο στόπερ Νίκος Γκόλιας στο 90'+2', με την μπάλα, πάντως, να κοντράρει και στον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς, στην προσπάθεια του τελευταίου να απομακρύνει.
Α.Ε.Λ. (Άγγελος Αναστασιάδης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος (74' Λαμπρόπουλος), Φατιόν, Γκόλιας, Ναζλίδης, Ντοντό (81' Βαρέλα), Αβραάμ (88' Ντέλετιτς).
Αναπληρωματικοί: Καβουσάκης, Ντέλετιτς, Λαμπρόπουλος, Καπός, Ουρτάδο, Σουλιώτης, Βαρέλα.
*Από την 20άδα που είχε επιλέξει ο Αναστασιάδης, εκτός έμειναν οι Κουτσιανικούλης και Μαρουκάκης.
Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Μιλιβόγιεβιτς, Ντα Κόστα, Καρντόσο (62' Πασιένσια), Ελιουνούσι, Καμπιάσο (76' Μάρτινς), Τσιμίκας (63' Φορτούνης), Βιάνα, Φιγκέιρας, Σεμπά, Ιντέγε.
Αναπληρωματικοί: Λεάλι, Μποτία, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Μάριν, Πασιένσια, Μάρτινς.
*Από τη 19άδα που είχε επιλέξει ο Μπέντο, εκτός έμεινε ο Χουτεσιώτης.
Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Βοηθοί διαιτητές: Κυριάκος Μερκενίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Τέταρτος διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών)
Παρατηρητής διαιτησίας: Χαράλαμπος Καρατζάς (ΕΠΣ Ευβοίας)
Κίτρινες κάρτες: 34' Γιοβάνοβιτς, 77' Αβραάμ, 82' Φάρκας (Α.Ε.Λ.) - 45'+2' Σεμπά, 48' Φιγκέιρας, 86' Μιλιβόγιεβιτς (Ολυμπιακός)
Φωτογραφικό πρακτορείο: INTIMEsports
Banner Sportotal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.