HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σοφία Ρήγα: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου δώσατε δύναμη

M ε μήνυμα της η Πρωταθλήτριά μας Σοφία Ρήγα μετά την επιστροφή της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν...

Mε μήνυμα της η Πρωταθλήτριά μας Σοφία Ρήγα μετά την επιστροφή της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την υπερπροσπάθειά της, όλους τους συμπατριώτες μας, τους χορηγούς, τον προπονητή της την οικογένειά της και όλους όσους τις έδωσαν ηθική και υλική δύναμη. 
Το μήνυμα της Σοφίας Ρήγας έχει ως εξής: 
Ο Αύγουστος ήταν για εμένα ένας αξέχαστος, έντονος μήνας, κατά τη διάρκεια του οποίου ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα -η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς αγώνες! Θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή: MEDICORE Hellas (αθλητικές κάλτσες), ΤΕΜΑΚ Α.Ε (μηχ\τα επεξεργασίας νερού), GUNAMIMO (συμπληρώματα διατροφής ), BROOKS (αθλητική εταιρεία ένδυση-υπόδηση), HIGH 5 (συμπληρώματα διατροφής ), ΒΙΕΜΕΤΑΛ Α.Ε -ΒΕΡΡΑΣ ΖΑΧΑΡΌΠΟΥΛΟΣ,τις πατρινές επιχειρήσεις MΕΛΙΣΣΟΤΟΠΟΣ, καφέ ΤΟ ΘΡΑΝΊΟ και γυμναστήριο EVATHLON. Επίσης τον Δήμο Καλαβρύτων, το Σύλλογο Κερτεζιτών Πάτρας και το Επιμελητήριο Αχαΐας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον σύλλογό μου Ελ . Βενιζέλος Χανίων και τον κον Γ. Γιατρουδάκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον προπονητή μου Γιάννη Δαγκόγλου,την οικογένειά του καθώς και τη δική μου οικογένεια για τη συμπαράστασή τους και την κατανόησή τους όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου δίνατε δύναμη με τις ευχές σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.