Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο προς το Νοσοκομείο Καλαβρύτων και στο Κ.Υ.Κλειτορίας

Γ ια άλλη μια φόρα το προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, και του Κ.Υ.Κλειτορίας, δέχεται ευχαριστίες ασθενούς. Οι υπεράνθρωπες προσ...

Για άλλη μια φόρα το προσωπικό του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, και του Κ.Υ.Κλειτορίας, δέχεται ευχαριστίες ασθενούς. Οι υπεράνθρωπες προσπάθειές προσωπικού και διοίκησης μέσα στα τόσα προβλήματα του Νοσοκομείο ξεπερνούν τα τυπικά και γίνονται άθλος προσφοράς. 
Αυτήν την φορά ευχαριστήριο απέστειλε ο κ. Αθανάσιος Αλεξόπουλος για την βοήθεια που προσεφέρθη στον γιο του εκφράζοντας την ανάγκη διατήρησης και ενίσχυσης του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας, κάτι που απαιτεί τον καθημερινό αγώνα όλων μας και όχι να θυμόμαστε το Νοσοκομείο μόνο όταν το χρειαζόμαστε.
Δείτε τι γράφει: 
Σχετικά με την περιπέτεια του γιού μου και την ανάγκη άμεσης ιατρικής φροντίδας και μεταφοράς του στην Πάτρα λόγω εγκαυμάτων που υπέστη, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εφημερεύοντες γιατρούς του Νοσοκομείου Καλαβρύτων Νίκο Ραζή, Ηλιάννα Παπαδοπούλου και Χριστίνα Παγκάκη, τη νοσηλεύτρια Παυλοπούλου Θεώνη καθώς και από το Κέντρο Υγείας Κλειτορίας τη γιατρό Παναγιώτα Δημητρίου που συνόδευσε το περιστατικό στην Πάτρα και τον οδηγό του ασθενοφόρου Νίκο Θωμά. Όλοι τους επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο  πρωτόγνωρο για μένα.
Για όλες τις άμεσες ενέργειές  και για την ανθρώπινη συμπεριφορά τους ένα μεγάλο ευχαριστώ και συγχαρητήρια σε όλους για τη ευσυνειδησία τους.
Ως Καλαβρυτινός να τονίσω για μια ακόμη φορά την ανάγκη διατήρησης και ενίσχυσης του Νοσοκομείου Καλαβρύτων και του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας, κάτι που απαιτεί τον καθημερινό αγώνα όλων μας και όχι να θυμόμαστε το Νοσοκομείο μόνο όταν το χρειαζόμαστε.
Θανάσης Χ. Αλεξόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.