HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σύσκεψη στην ΚΕΔΕ για τις αλλαγές στον «Καλλικράτη»

Σ ύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ΚΕΔΕ, με αντικείμενο τις στρατηγικές κατευθύνσεις των μεταρρυθμίσεων, που θα πρέπει να δρομολογηθο...

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ΚΕΔΕ, με αντικείμενο τις στρατηγικές κατευθύνσεις των μεταρρυθμίσεων, που θα πρέπει να δρομολογηθούν, προκειμένου να ενισχυθεί ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, συμμετείχαν επικεφαλής των παρατάξεων, αλλά και οι εκπρόσωποι της ΚΕΔΕ στις τέσσερις υποεπιτροπές του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για την αναθεώρηση του «Καλλικράτη» και για τις οποίες έγινε λεπτομερής ενημέρωση για την πορεία των εργασιών τους.

Οι θέσεις της ΚΕΔΕ για τις αλλαγές που απαιτούνται, θα παρουσιαστούν στο ειδικό θεματικό συνέδριό της, στα μέσα Οκτωβρίου, ενώ θα οριστικοποιηθούν στο τακτικό συνέδριό της, που θα πραγματοποιηθεί 24 - 27 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.