HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

M ε την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίο...

Mε την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου εκφράζει από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που εισήχθησαν στα  Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Επίσης, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι οικογένειες των παιδιών και οι εκπαιδευτικοί τους που όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν σημαντικοί αρωγοί και συνοδοιπόροι στον μαθητικό τους αγώνα και στήριξαν με κάθε τρόπο την πολύχρονη  προσπάθειά τους.
Αναφέρουμε με αλφαβητική σειρά τους νέους και  τις νέες με καταγωγή από το χωριό μας που εισήχθησαν  τη φετινή  χρονιά στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση- εάν υπάρχουν και άλλα παιδιά που πέτυχαν το στόχο τους, θα ήταν χαρά μας να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας:
1)Αντωνόπουλος Παρασκευάς του Γεωργίου, Γραφιστική ΤΕΙ Αθήνας,
2)Καραγκούνη  Μαρία του Νικολάου, Φαρμακευτική Πανεπιστήμιο Πατρών, 
3)Μαντά Κυβέλη του Γεωργίου, Ναυτιλιακό Τμήμα Πανεπιστημίου Πειραιά, 
4)Μαντά  Όλγα του Λάμπρου, Θεατρικές Σπουδές Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Ναύπλιο), 
5)Τζελέπη Ανδριάνα του Νικολάου, Οικονομικά Πανεπιστήμιο Πατρών,
6)Τζελέπη Δήμητρα του Νικολάου, Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕΙ Ιονίων Νήσων (Αργοστόλι). 
Αγαπητά μας παιδιά,
Τελειώνοντας τα μαθητικά σας χρόνια τώρα ξεκινά για εσάς ένα διαφορετικό ταξίδι γνώσεων, γεμάτο  νέες εμπειρίες και καινούργιους στόχους.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλές σπουδές,όμορφα και δημιουργικά φοιτητικά  χρόνια αλλά και μετέπειτα καλή επαγγελματική σταδιοδρομία. Θα είναι χαρά μας να μαθαίνουμε ότι πάντα προοδεύετε, επιτυγχάνετε τους στόχους σας και πραγματοποιείτε τα όνειρά σας.
το Διοικητικό Συμβούλιο 
του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανεσίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.