Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΡΚΑΔΙΑ: Ισορροπεί σε σχοινί πάνω από το Λεωνίδιο και κόβει την ανάσα! (BINTEO)

Η όμορφη Laetitia Gonnon από την Πολωνία είναι μόνο 24 χρονών, ωστόσο έχει καταφέρει να δημιουργήσει αίσθηση στον χώρο του slacklining, δηλ...

Η όμορφη Laetitia Gonnon από την Πολωνία είναι μόνο 24 χρονών, ωστόσο έχει καταφέρει να δημιουργήσει αίσθηση στον χώρο του slacklining, δηλ. της ισορροπίας πάνω σε τεντωμένο σχοινί σε μεγάλο ύψος και πάνω από ειδυλλιακά μέρη.
Η νεαρή Πολωνή ολοκλήρωσε πρόσφατα με επιτυχία μια δύσκολη διαδρομή ανάμεσα σε δύο βράχους, ισορροπώντας πάνω από την όμορφη πόλη του Λεωνιδίου.
Το εντυπωσιακό της επίτευγμα καταγράφηκε με κάμερα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, διαφημίζοντας - εκτός από τις ικανότητές της - και τις ασύγκριτες ομορφές του ελληνικού τοπίου.
«Ήταν τρομακτικά και πιο δύσκολα απ' ό,τι πίστευα ότι θα ήταν. Με κάθε μου βήμα, ένιωθα το σχοινί να κουνιέται κάτω από τα πόδια μου. Ωστόσο σταδιακά άρχισα να προχωράω προς την άλλη μεριά. Ήταν μια μάχη και χαίρομαι που την κέρδισα», είπε μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής η αθλήτρια, σύμφωνα με την Daily Mail.
Δείτε την τολμηρή Laetitia καθώς ισορροπεί πάνω από το Λεωνίδιο, σε ύψος 100 μέτρων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.