Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

AXAΪA: Πήγε για καφέ με... πιστόλι, εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε 19χρονη

Σ υνελήφθη, χθες (9-9-2016) το βράδυ, στην Χαλανδρίτσα, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 60χρονος ημεδαπός σε βάρ...

Συνελήφθη, χθες (9-9-2016) το βράδυ, στην Χαλανδρίτσα, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 60χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη οπλοχρησία.
Ειδικότερα, ο δράστης χθες τα ξημερώματα, στο Διάσελο Ερυμάνθου, ευρισκόμενος ως πελάτης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι, το οποίο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι,  μια 19χρονη ημεδαπή, που βρίσκονταν επίσης στο χώρο του καταστήματος.
Η παθούσα μεταφέρθηκε από θαμώνες του καταστήματος στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Ο 60χρονος προσήλθε αυτοβούλως χθες το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας, όπου και συνελήφθη, ενώ θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.