HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

AXAΪΑ: Ουρές για λίγα τρόφιμα στην Πάτρα (βίντεο)

Εκατοντάδες είναι οι Πατρινοί που στήθηκαν από τα χαράματα έξω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας προκειμένου να παραλάβουν δωρ...

Εκατοντάδες είναι οι Πατρινοί που στήθηκαν από τα χαράματα έξω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας προκειμένου να παραλάβουν δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που διανέμονται από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ του υπουργείου Εργασίας.
Η διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους, που για την περιοχή ανέρχονται σε 6.000 οικογένειες, ξεκίνησε περίπου στις 8 το πρωί.
Από τον Κοινωνικό Οργανισμό έχει προβλεφθεί η διανομή να γίνει σε τρεις ημέρες, με αρχή από σήμερα, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός και μεγάλη ταλαιπωρία των δικαιούχων.
Για το λόγο αυτό, άνθρωποι του Δήμου Πατρέων, έχουν λάβει μέτρα για την τήρηση της σειράς, τοποθετώντας κιγκλιδώματα, ενώ και τη διανομή των αγαθών γίνεται από τους ανθρώπους του Κοινωνικού Οργανισμού, όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν.
Ο δήμαρχος Πάτρας κ. Πελετίδης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη ροή της διανομής, ωστόσο ήδη από χθες έχει καταγγείλει πως τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που δίνει το Υπουργείο, στους άπορους της Πάτρας είναι ψίχουλα. Κάτι που φαίνεται και στις φωτογραφίες.


δείτε βίντεο από το patrastime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.