HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Αιολικός «μπλόκαρε» την Παναχαϊκή

Τ ους πρώτους βαθμούς στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής απώλεσε η Παναχαϊκή, καθώς ο Αιολικός «μπλόκαρε» την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλο...

Τους πρώτους βαθμούς στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής απώλεσε η Παναχαϊκή, καθώς ο Αιολικός «μπλόκαρε» την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην Μυτιλήνη. Ρεπό ο Φωστήρας, σπουδαίο «διπλό» το Λουτράκι, τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Ο Αιολικός είναι από τους βασικούς διώκτες της Παναχαϊκής για τον τίτλο. Η ομάδας της Μυτιλήνης το απέδειξε σε σημαντικό βαθμό «μπλοκάροντας» τους Πατρινούς με τη λευκή ισοπαλία (0-0) εντός έδρας. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με το συγκρότημα του Πέτρου Μίχου να είναι ιδιαίτερα απειλητικό στο πρώτο ημίχρονο και να δοκιμάζει τον Βρονταρά. Οι αλλαγές του Οφρυδόπουλου συμμάζεψαν την κατάσταση, οι Σιαλμάς και Αθανασόπουλος «άγγιξαν» το γκολ, όμως ο Πάππος διατήρησε το 0-0 έως το τελευταίο σφύριγμα.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Μίχος): Πάππος, Αμπραχαμιάν, Κρητικός, Ταχιάς, Κεσίδης, Κριπιντίρης, Αμπντούλ Ραζάκ (81' Χρήστου), Μίχος, Μπουρούς (90' Τόγιας), Μανουσάκης, Ευσταθίου (64' Λαλάς). ΠΑΝΑΧΑΊΚΗ (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Δημητρίου, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (60' Βασιλείου), Φωτάκης, Γεωργαντόπουλος (67' Ελευθεριάδης), Κωνσταντινίδης, Σιαλμάς (80' Αθανασόπουλος).
  ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ: Το Λουτράκι πήρε σπουδαίο «διπλό» με 2-0 στο Άργος επί του ανέτοιμου Παναργειακού. Οι «οράνιε» σκόραραν με φάουλ του Βαλκάνου στο 42’ και ωραία ατομική προσπάθεια του Αποστολάκη στο 86’ κάνοντας «σεφτέ» στο πρωτάθλημα. Πρώτη νίκη και δίκαιη για τον Παναρκαδικό στο πρωτάθλημα με 1-0 κόντρα στην Ερμιονίδα στην Αρκαδία έχοντας σκόρερ τον Ραχίμ στο 15’. Σπουδαία απόδραση για τον ΠΑΟ Βάρδας επί της Αχαϊκής και μοναξιά στην κορυφή, ρεπό ο Φωστήρας, πρώτοι βαθμοί για Θήβα, Τσικλητήρα, Δόξα Μεγαλούπολης και Αστέρα Αμαλιάδας.
Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής (18/9):
Θήβα – Τσικλητήρας Πύλου 1-1
Ζευγολατιό – Δόξα Μεγαλόπολης 1-1
Αχαϊκή – ΠΑΟ Βάρδας
1-2 Αστέρας Αμαλιάδας – Χαλκίδα
0-0 Αιολικός – Παναχαϊκή
0-0 Παναρκαδικός – Ερμιονίδα
1-0 Παναργειακός – Λουτράκι
0-2 Ρεπό: Φωστήρας Ταύρου

 για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Γιάννης Τσεντούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.