HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - Ήρθε η σειρά της μεγάλης Ομάδας

Η ομάδα μας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, δίνει το πρώτο αγώνα για την περίοδο 2016 – 2017 τη Κυριακή ...

Η ομάδα μας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, δίνει το πρώτο αγώνα για την περίοδο 2016 – 2017 τη Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 5:00 το απόγευμα με αντίπαλο τον Αχιλλέα Καμαρών στο γήπεδο «Δημητρόπουλο» Αιγίου.
Μετά από πολλά χρόνια, η ομάδα στηρίζεται στα δικά μας, τα Καλαβρυτινά παιδιά και η σύνθεση της εντεκάδας αποτελεί ευχάριστο πονοκέφαλο για τον προπονητή Νίκο Γιαννόπουλο.
Η προετοιμασία που ξεκίνησε στις 17 Αυγούστου, ολοκληρώθηκε με πέντε φιλικούς αγώνες και πλέον μπαίνει πανέτοιμη στη μάχη του πρωταθλήματος, προσδοκώντας στη στήριξη όλων των Καλαβρυτινών.
Επί τη ευκαιρία να αναφέρουμε ότι καθορίστηκαν οι ώρες και οι ημερομηνίες προπόνησης του νεοσύστατου τμήματος Βόλεϊ Κορασίδων & Γυναικών, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 5:00 έως 8:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων.
Τέλος να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στο γενικό αρχηγό ποδοσφαίρου της ομάδας, αντιδήμαρχο Παναγιώτη Λιακόπουλο.  
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων
Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας
Τάκης Βαρβιτσιώτης              Λεωνίδας Βασιλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.