Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Όλα έτοιμα για το 8o P.I.C.K.- ΛΟΥΞ COLA

Πλησιάζει η μέρα για την διοργάνωση του 8ου P.I.C.K. στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016 στους δρόμους πέριξ της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρ...

Πλησιάζει η μέρα για την διοργάνωση του 8ου P.I.C.K. στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2016 στους δρόμους πέριξ της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα. Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας που αντίστοιχα στηρίζεται από κορυφαίες εταιρείες όπως η Λουξ και η EKO με την MED FRIGO.
Υπάρχουν πάρα πολλές συμμετοχές αθλητών και ομάδων απ’ όλη την Ελλάδα. Ειδικά οι συμμετοχές στην κατηγορία Rotax Micro Max για παιδιά, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Επίσης φέτος η δυναμική παρουσία των baby θα είναι πάρα πολύ μεγάλη χάρη στις προσπάθειες της χορηγού εταιρείας και πρωτοπόρου στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ στην Ελλάδα, την Autovision.
Το Patra’s International Circuit for Kart διαθέτει σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας, άρτιο σχεδιασμό και αυστηρά μελετημένο χρονοδιάγραμμα που συνδυάζει πάρα πολλές ετερόκλιτες δραστηριότητες.
Υπάρχει ισορροπημένη παρουσία του αθλήματος και του θεάματος, η χρυσή τομή σε αυτό το συνδυασμό Sport & Show, δίνει στο P.Ι.C.K. τέτοια απήχηση. Θεατές απ’ όλη την Ελλάδα αναμένεται να γεμίσουν τους δρόμους της Πάτρας.
Τo P.I.C.K. αποτελεί πλατφόρμα επικοινωνίας και προβολής της τοπικής επιχειρηματικότητας. Με εκκίνηση δυνατή για την χορηγία μας : Τα σούπερ μάρκετ Ανδρικόπουλος με παρουσία πάνω από 40 χρόνια στην Πάτρα.
Η Τρίαινα Α.Ε  δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια στην κατασκευή τεχνικών έργων, αρχικά από τον Νομό Αχαΐας, και πλέον σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Η εταιρεία Μπίκος, Ξύλινα Πατώματα, η εταιρεία Δούρος Επεξεργασία &  Τυποποίηση Κρέατος από τη Ναύπακτο με παράδοση πάνω από 30 χρόνια.
Παράλληλα, υποστηρικτής του 8ου P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA είναι η κορυφαία εταιρεία στις ασφάλειες, η INTERAMERICAN.
Το P.I.C.K. έχει δική του άρτια ενημερωμένη ιστοσελίδα, ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεχή προβολή στα τοπικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια.
Οι Πατρινοί αγαπούν το καρτ, πολλά νέα παιδιά ασχολούνται με αυτό και υπάρχει μια σημαντική παρακαταθήκη για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και το όνειρο της πίστας στη Χαλανδρίτσα.
Στο 8 ο P.I.C.K-ΛΟΥΞ COLA θα είναι αλυτάρχης, ο Alessandro Ferrari. Ο Ιταλός είναι Διευθυντής – Αλυτάρχης στο Πρωτάθλημα CIK FIA και στο WSK Series αλλά και διευθυντής αγώνων στο F4 ιταλικό Πρωτάθλημα.
Μερικά από τα στοιχεία του show στο P.I.C.K έχουν γίνει παράδοση και θεωρούνται σήμα κατατεθέν της διοργάνωσης. Όπως για παράδειγμα η παρουσία των Arrepiado των κορυφαίων ακροβατών με το Ricardo από την Πορτογαλία. Ο Rosati, οι φόρμουλες αλλά και πολλά άλλα θα δώσουν την δυνατή παρουσία τους προσφέροντας θέαμα μοναδικό σε όλους τους θεατές μας.
Στην καθιερωμένη πλέον συναυλία το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Γεωργίου, φέτος ο Ηλίας Βρεττός θα ξεσηκώσει τη νεολαία της Πάτρας.
Επιπλέον εκεί θα βρίσκονται τα μονοθέσια που αποτελούν άσκηση ή και διπλωματική εργασία για φοιτητές από το ΤΕΙ και το Πανεπιστήμιο Πατρών, Κένταυρο, Θεσσαλία. Safety car του αγώνα θα είναι ένα Dodge Viper V10.
Όλα αυτά συνιστούν ένα πλήρες τριήμερο δράσης, έντασης, αγωνιστικής δραστηριότητας και κορυφαίων εκδηλώσεων για τα οποία αδημονεί όλη η Πάτρα.
Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν τέσσερις βουλευτές Αχαΐας: Αντρέας Ριζούλης, Κώστας Σπαρτινός, Αντρέας Κατσανιώτης, Νίκος Νικολόπουλος.
Μάλιστα ο κ. Κατσανιώτης αναφέρθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο Χαλανδρίτσας καλώντας όλους τους φορείς, Δήμο, Περιφέρεια και βουλευτές Αχαΐας να καταθέσουν μια επικαιροποιημένη πρόταση για τη κατασκευή του έργου.
Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος εκπροσώπησε η πρόεδρος του συμβουλίου, κ. Αναστασία Τογιοπούλου η οποία εκτός των άλλων τόνισε τη βούληση στήριξης του P.I.C.K. αλλά και τις ενέργειες εξωστρέφειας που πρέπει να γίνουν ώστε ν’ αποτελέσει μέρος της τουριστικής καμπάνιας της περιοχής στο εξωτερικό.
Ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ  (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ελλάδος), κ. Δημήτρης Μιχελακάκης εξήρε τη σημασία των συνεργειών σε ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα και επικρότησε την παρουσία του Ferari σε ρόλο αλυτάρχη τονίζοντας: «Θα βοηθήσει, θα μεταδώσει την εμπειρία του και θα γίνει κοινωνός όσων έχει ζήσει στο εξωτερικό».
Ο αντιπρόεδρος και marketing director της ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕΕ και πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτων Μαρλαφέκας σημείωσε:
«Είναι μια νότα αισιοδοξίας η διεξαγωγή του P.I.C.K. σ’ αυτή την οικονομική συγκυρία. Είμαστε χαρούμενοι σα Λουξ που βοηθάμε. Ως πρόεδρος του
Επιμελητηρίου θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς. Στην Αρχαία Ελλάδα έδιναν ιδιαίτερη αξία σ’ όσους στήριζαν ανάλογες δραστηριότητες».
Από την πλευρά της ΕΚΟ o διευθυντής marketing ,κ. Σωτήρης Αναστασιάδης εξήρε τη δυναμική του P.I.C.K. στην τοπική κοινωνία εκφράζοντας τη βούληση της εταιρείας για αμέριστη συμπαράσταση σ’ ένα τόσο σημαντικό θεσμό.
«Ο αθλητικός τουρισμός είναι ένας τομέας που πρέπει να επενδύσουμε και το P.I.C.K. δείχνει το δρόμο» διαφοροποιήθηκε ο Κώστας Σπανός υπεύθυνος διαχείρισης ποιότητας στη MedFrigo εκ των βασικών χορηγών του P.I.C.K.
Κλείνοντας θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε την παρουσία των FIAT, Peugeot με περίπτερα στην πλατεία Γεωργίου. Οι φαν του αυτοκινήτου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν εκτός των άλλων την νέα Alfa Romeo Giulia και το καθαρόαιμο Peugeot 308 Gti.
Το 8o P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA διοργανώνουν η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών και η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Νέων.
Συνδιοργανωτές του 8ου P.I.C.K. είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Δήμος Πατρέων και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.
Αρωγοί της φετινής διοργάνωσης είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας, η ΔΕΗ και ο ΟΛΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.