Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Π.Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου έως τις 8 Οκτωβρίου

Στο πλαίσιο των εργασιών εκσκαφής για κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και της πρόληψης τ...

Στο πλαίσιο των εργασιών εκσκαφής για κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και της πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίστηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν τη μερική κατάληψη οδοστρώματος της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο. 
Συγκεκριμένα, οι ρυθμίσεις θα γίνουν από χ/θ 69+875 έως 69+915 (40 μέτρα), με έναρξη εργασιών την Τρίτη 27-09-2016 έως 08-10-2016. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται για κάθε ρεύμα πορείας, εναλλάξ στο εναπομείναν ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πάτρα με την χρήση φορητών φωτεινών σηματοδοτών. Από τον υπεύθυνο εργολάβο θα τοποθετηθεί η κατάλληλη εγκεκριμένη σήμανση ενώ θα γίνει χρήση φορητών φωτεινών σηματοδοτών και θα υπάρχει ανθρώπινο δυναμικό με σημαία για διευκόλυνση της κυκλοφορίας. Από Τμήμα Τροχαίας Αιγίου θα ληφθούν ανάλογα μέτρα τροχαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.