HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ - Γκάζια και θέαμα σε μια μοναδική διαδρομή (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η   Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (Α.Λ.Μ.Α.) πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία το 7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ  δίνοντας ...

Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (Α.Λ.Μ.Α.) πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία το 7ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ  δίνοντας την ευκαιρία σε 23 πληρώματα και πολλούς λάτρεις του αθλήματος, να απολαύσουν την κατηφορική ειδική διαδρομή ΦΤΕΡΗ, που έχει χαρακτηριστεί μία από καλύτερες, αν όχι η καλύτερη καλύτερη ασφάλτινη ειδική διαδρομή στην Ελλάδα. Να σημειώσουμε οτι ο αγώνας προσμετρούσε στο Ασφάλτινο Έπαθλο Πελοποννήσου 
Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο ΙΚΤΕΟ ΑΙΓΙΟΥ AUTOVISION στην περιοχή Ρυάκια Αιγίου και στη συνέχεια τα αυτοκίνητα κατευθύνθηκαν στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών στο Αίγιο, για την τελετή της πανηγυρικής εκκίνησης στον χώρο της πλατείας.
Ο αγώνας ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής με αρκετά καλό καιρό και τα λάστιχα πήραν... φωτιά στην πανεμορφη κατηφορική της Φτέρης
Νικητές του Αγώνα αναδείχθηκαν οι «ΝΙΚΟΝ» – ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ με MITSUBISHI EVO 9 με δεύτερους τους τοπικούς ΡΟΙΔΟΠΟΥΛΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ με PEUGEOT 205 MAXI ενώ τρίτοι τερμάτισαν οι ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ με PEUGEOT 106 S16.

Στην F2 πρώτοι τερμάτισαν οι ΡΟΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ με PEUGEOT 205 MAXI, δεύτεροι τερμάτισαν οι ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ με PEUGEOT 106 S16 και τρίτοι οι ΚΟΥΝΙΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ με CITROEN AX.

Για την κατηγορία C6 πρώτοι τερμάτισαν ΖΩΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ με CITROEN SAXO VTS, δεύτεροι οι ΠΑΝΤΙΕΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ – ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΒΑΣΩ με TOYOTA YARIS και τρίτοι τα Πατρινά αδέρφια ΚΑΜΠΕΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ – ΚΑΜΠΕΡΟΣ ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ με CITROEN SAXO

Για την κατηγορία C4+C5 νικητές ήταν οι ΡΟΪΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ με PEUGEOT 205 MAXI, δεύτεροι οι ΚΟΥΝΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ με CITROEN AX και τρίτοι οι ΘΩΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με PEUGEOT 205.

Για την μάχη της κλάσης C6/N2 νικητές αναδείχθηκαν οι ΖΩΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ με CITROEN SAXO VTS, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τους ΚΑΜΠΕΡΟ ΑΛΕΞΗ – ΚΑΜΠΕΡΟ ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ με CITROEN SAXO ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι ΔΕΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ με PEUGEOT 106.



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Photo Rally Press

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.