Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΟΥΒΑΡΔΟ: Με απόλυτη επιτυχία ο 3rd Aristarchos Skyrace - 2016, στον ορεινό όγκο του Χελμού

O λοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο 3rd Aristarchos Skyrace - 2016, στον ορεινό όγκο του Χελμού Αχαΐας, από το γραφικότατο Σούβαρδο ως τ...

Oλοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο 3rd Aristarchos Skyrace - 2016, στον ορεινό όγκο του Χελμού Αχαΐας, από το γραφικότατο Σούβαρδο ως το αστεροσκοπείο Αρίσταρχος και πάλι πίσω.
117 αθλήτριες και αθλητές κάθε ηλικίας, από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο - σιγά σιγά γίνεται διεθνής ο αγώνας - έλαβαν εκκίνηση από τη μαραθωνοδρόμο φίλη μας Σοφία Ρήγα για να τρέξουνε τις δύο πανέμορφες διαδρομές μας, τον skyrace Αρίσταρχο και τη δασική Λυκόπορτα.
Τα επίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο www.aristarchoskyrace.com αύριο, ενώ όλοι οι τερματισμοί "έτρεχαν" live από την αξιόπιστη chronosystems.gr κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε ρεκόρ διαδρομών, είχαμε φανατικούς Αρισταρχικούς δρομείς, είχαμε και νέους φίλους που ελπίζουμε να γίνουν και αυτοί φανατικοί του Χελμού.
Ως διοργάνωση - ο Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Σουβάρδου και η Outdoor Runners - θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις αθλήτριες και τους αθλητές που συμμετείχαν, τους περιπατητές που δεν έχασαν και φέτος την ευκαιρία, τους θαυμάσιους εθελοντές μας σε σταθμούς και γραμματεία, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης τομέα Αχαΐας που μας καλύπτει ανελλειπώς από το 2013, την chronosystems επίσης για το υπέροχο μετάλλιο, το Μελισσότοπο και το Mitos για τα δώρα τους, το ξενοδοχείο Alpine Aria και το εστιατόριο Το Σπιτικό στα Καλάβρυτα για την αμέριστη και έμπρακτη υποστήριξή τους, το foto-trexoume.gr και τη Euro-nuts για τις παροχές τους, όσες και όσους αφανώς υποστήριξαν και βοήθησαν με τον τρόπο τους, τον παπα-Κώστα για την ευλογία του και τους Σουβαρδείτες για το χειροκρότημά τους!
Με την υπόσχεση να τα ξαναπούμε πολύ νωρίτερα από το 2017, για οργανωτική επιτροπή,
Αλέξανδρος και Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.