Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Από το 2017 η αύξηση των εισφορών υγείας για αγρότες και νέους επαγγελματίες

Α γώνα δρόμου για να κλείσουν όλα τα προαπαιτούμενα μέτρα ώστε να εκταμιευθεί εγκαίρως η υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ καταβάλλει η κυβέρνησ...

Αγώνα δρόμου για να κλείσουν όλα τα προαπαιτούμενα μέτρα ώστε να εκταμιευθεί εγκαίρως η υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ καταβάλλει η κυβέρνηση, καθώς έως τώρα εκκρεμεί η ολοκλήρωση των 13 εκ των 15 δράσεων.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή», ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος αναμένεται να φέρει στη Βουλή τις διατάξεις για την υλοποίηση των προαπαιτούμενων δράσεων της δικής του αρμοδιότητας, που θα επιφέρουν ανατροπές στο ασφαλιστικό καθεστώς χιλιάδων ασφαλισμένων.
Σε αυτές περιλαμβάνονται η εξάλειψη της κατώτατης εισφοράς για τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων, η αύξηση των εισφορών υγείας για όλους τους αγρότες αλλά και τους νέους επιστήμονες στο 6,95% του εισοδήματός τους από 1ης Ιανουαρίου 2017 και η μείωση της έκπτωσης 15% που προβλέφθηκε στον πρόσφατο νόμο για όσους εξαγοράζουν εφάπαξ πλασματικά έτη ασφάλισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.