HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΕΔΕ: Να ενεργοποιηθεί το ΕΣΠΑ 2014-2020 για τους δήμους

Τ ην ενεργό συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην υλοποίηση των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014 - 2020 ζητά με επιστολή της...

Την ενεργό συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην υλοποίηση των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014 - 2020 ζητά με επιστολή της η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔ).

Αυτό τονίζεται σε επιστολή του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, προς τον υφυπουργό Δημοσίων Επενδύσεων Αλέξη Χαρίτση, υπογραμμίζοντας την βάση των προτάσεων που είχε καταθέσει πολύ έγκαιρα, με στόχο την επιτάχυνση των διαδικασιών ενεργοποίησης τους, προς όφελος των πολιτών.

Αφορμή για την επιστολή, «η εξαιρετικά χαμηλή ενεργοποίηση που υποδηλώνεται από τα ποσοτικά στοιχεία που κρίνονται μάλλον απογοητευτικά, καθ’ ότι βρισκόμαστε στο τέλος του τρίτου χρόνου επιλεξιμότητας των έργων για την τρέχουσα προγραμματική περίοδο», σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργείου Ανάπτυξης, Οικονομίας και Τουρισμού για την πορεία εφαρμογής των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.