HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΤΕΜΑΚ, η μεγαλύτερη εταιρεία Επεξεργασία Νερού στο 13th International Water Association Conference

Τ ο Εργαστήριο Υγειονομικής Τεχνολογίας ( www.eyt.gr ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ( www.ntua.gr ) μαζί με την Ένωση Ελληνικών...

Το Εργαστήριο Υγειονομικής Τεχνολογίας ( www.eyt.gr ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ( www.ntua.gr ) μαζί με την Ένωση Ελληνικών Υδάτων ( www.hwa.gr ) διοργανώνει το 13 ο Διεθνές Συνέδριο μεταφοράς νερού και Υγρών αποβλήτων. Η εκδήλωση αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων επιτυχών Συνεδρίων των 10ου SWWS και 3 rd ROS (Βενετία, Ιταλία), οι 11 ου SWWS (Χαρμπίν, Κίνα) και οι 12 ου SWWS και 4 ου ROS (Μουσκάτ, Ομάν). Η Διάσκεψη, που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στην Ελλάδα, θα φέρει σε επαφή ερευνητές, μηχανικούς, επαγγελματίες στην διαχείριση νερού από τον ακαδημαϊκό χώρο, τη βιομηχανία, ύδρευσης, των δημοσίων αρχών και της διοίκησης για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών. 
Από το Διεθνές αυτό συνέδριο δεν θα μπορούσε να λείψει και η ΤΕΜΑΚ η μεγαλύτερη Ελληνική ελληνική εταιρεία στην Επεξεργασία Νερού, με γραφεία και εργοστάσια παραγωγής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με πανελλαδική δραστηριότητα και εξαγωγές στα Βαλκάνια, στην Μέση Ανατολή και χώρες της Μεσογείου.
Η ΤΕΜΑΚ ιδρύθηκε από τον εκλεκτό συμπατριώτη μας (Πλανητέρου)  Ηρώδη Μητσόπουλο το 1990 την οποία διοικεί μέχρι σήμερα από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν καινοτόμα συστήματα, τεχνολογίες και διαδικασίες οι οποίες μπορεί να εφαρμοστούν σε μικρές και αποκεντρωμένες περιφέρειες για τη διαχείριση των υδάτων και λυμάτων. Το σύνολο της αλυσίδας εφοδιασμού νερού θεωρείται από άντληση νερού για να αντιμετωπίζονται διάθεσης λυμάτων και επαναχρησιμοποίηση. Επιπλέον, προσανατολισμένη πόρων αποχέτευσης ως διαδρομή προς τη βιώσιμη και οικολογικά ορθή αποχέτευση θα συζητηθεί με έμφαση στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.