HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μουσική πανδαισία σε Κάτω Βλασία και Κλειτορία (ΦΩΤΟ)

M ια μαγευτική μουσική  βραδιά πρόσφερε το Σάββατο 6 Αυγούστου το βράδυ στο κοινό της Κάτω Βλασίας η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων...

Mια μαγευτική μουσική  βραδιά πρόσφερε το Σάββατο 6 Αυγούστου το βράδυ στο κοινό της Κάτω Βλασίας η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων.  Εκεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με την αξιόλογη φυσική ακουστική, οι ακροατές απήλαυσαν  ένα μουσικό ταξίδι   στον κόσμο των ήχων.
Η συναυλία αυτή έγινε στα πλαίσια του Πολιτιστικού Φεστιβάλ  Καλοκαίρι 2016 που διοργανώνει  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Βλασίας Καλαβρύτων.
Την Κυριακή 7 Αυγούστου η Φιλαρμονική  βρέθηκε στην Κεντρική πλατεία της Κλειτορίας.  Η συναυλία αυτή έγινε με την σύμπραξη  της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας. Το κοινό παρακολούθησε την συναυλία των νεαρών μουσικών με έντονο ενδιαφέρων και χειροκρότησε θερμά τα μουσικά θέματα που παρουσιάστηκαν.

 
Ξεχωριστή είναι η επόμενη παρουσία στις 11 Αυγούστου ,καθώς μετά από την πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού, με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώνει ο σύλλογος για την βραβευμένη ποιήτρια Βούλα Μέμου η Φιλαρμονική θα επενδύσει μουσικά αυτή την μοναδική βραδιά. 
Η καθιερωμένη συναυλία στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων θα έχει εορταστικό χαρακτήρα για τα ενενήντα χρόνια λειτουργίας της Φιλαρμονικής. Θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά του καλοκαιριού στις 15 Αυγούστου με ένα πρόγραμμα που καλύπτει μεγάλο μέρος του μουσικού ρεπερτορίου. 
Την αμέσως επόμενη μέρα 16 Αυγούστου η ομάδα θα βρεθεί στο δημοτικό διαμέρισμα της Δάφνης που τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί μια παράδοση εμφανίσεων που έχουν μεγάλη ανταπόκριση στους φιλόξενους κατοίκους. 
Ο μαρτυρικός Δήμος Χορτιάτη στην Θεσσαλονίκη θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό. Εκεί στις 31 Αυγούστου με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης για την Σφαγή του Χορτιάτη (2 Σεπτεμβρίου 1944), η Φιλαρμονική του Μαρτυρικού Δήμου Καλαβρύτων θα αποτίσει δια μέσου της Μουσικής αλλά και του Ποιητικού Λόγου φόρο τιμής στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας. 
Η τελευταία εμφάνιση για το καλοκαίρι του 2016 είναι στην Μονή Λαζαριστών με την συμμετοχή στο Brass Festival. Ο φημισμένος καλλιτεχνικός χώρος θα φιλοξενήσει την Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων για συναυλία την 1 Σεπτεμβρίου. Το γεμάτο μουσικό καλοκαίρι του 2016, που με πολύ κόπο αλλά και μεγάλη αγάπη για την μουσική και την προσφορά διαμέσου αυτής στο κοινωνικό σύνολο ετοίμασαν ο Μαέστρος κ. Μπαμπαράκος και οι Μουσικοί της Φιλαρμονικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.