HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθ. Νταβλούρος: Διαλύουν την ΕΛΑΣ, αφήνοντας τον πολίτη στο έλεος του εγκλήματος!

γράφει ο Αθανάσιος Νταβλούρος  Σ το όνομα της (δήθεν) αναδιάρθρωσης των Σωμάτων Ασφαλείας, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, των μεγαλύτε...

γράφει ο Αθανάσιος Νταβλούρος 
Στο όνομα της (δήθεν) αναδιάρθρωσης των Σωμάτων Ασφαλείας, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, των μεγαλύτερων πολιτικών απατεώνων που είχε ποτέ η χώρα στη διακυβέρνηση της, αφήνουν τώρα τον πολίτη στο έλεος του εγκλήματος και της παραβατικότητας.
Σε μια περίοδο που το αίτημα της κοινωνίας για μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη αστυνόμευση τίθεται πλέον με επιτακτικό τρόπο, βάζουν λουκέτο σχεδόν στα μισά αστυνομικά τμήματα της χώρας!
Διότι χωρίς καμία απολύτως υπερβολή, τα τέσσερα στα δέκα αστυνομικά τμήματα είτε κλείνουν είτε… μετακομίζουν λόγω συγχώνευσης, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα εκτεταμένες περιοχές να μείνουν εντελώς απροστάτευτες.
Ως ένας άνθρωπος που έχει υπηρετήσει επί χρόνια την Ελληνική Αστυνομία, μπορώ να σημειώσω με παρρησία ότι το  φιλότιμο των συναδέλφων μου δεν αρκεί από μόνο του για να καλύψει τις πολύ σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα, που ήδη έχουν καταστήσει την αστυνόμευση προβληματική και ως εκ τούτου μη αποτελεσματική.
Και πόσο μάλλον τώρα, που για λόγους… οικονομίας καταργούν την Ελληνική Αστυνομία, επί της ουσίας, κατά το ήμισυ!
Και όλα αυτά, κατά μια εντυπωσιακή και συνάμα συμβολική συγκυρία, την ώρα που βλέπουμε εγκληματίες να αποφυλακίζονται χάρη στον περιβόητο νόμο Παρασκευόπουλου!
Κακά τα ψέματα τους. Σε μια ακόμη τρανή απόδειξη ότι ουδόλως ενδιαφέρονται για την ακανθώδη καθημερινότητα του πολίτη, που ήδη πληρώνει το δυσβάσταχτο κόστος της ανευθυνότητας τους και της ανικανότητας τους, μετά την αποσάθρωση της Υγείας και της Παιδείας, προχωρούν τώρα και στην ουσιαστική διάλυση της Ελληνικής Αστυνομίας, που αποτελεί ένα από τα τελευταία αποκούμπια της κοινωνίας.
Τι μπορεί πλέον να πει κανείς; Οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει πια κάθε όριο, βιάζοντας ασύστολα την κοινή λογική.
Γι’ αυτό και θα πρέπει, με την ψήφο του κυρίαρχου ελληνικού λαού, να μάς αδειάσουν τη γωνιά, το συντομότερο δυνατό!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.