HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χάλκινη Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή η Άννα Κορακάκη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, κοντραρίστηκε με την αφρόκρεμα της σκοποβολής παγκοσμίως στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και κατάφερε με 177,7 β...

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, κοντραρίστηκε με την αφρόκρεμα της σκοποβολής παγκοσμίως στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων και κατάφερε με 177,7 βαθμούς να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.
Για την αθλήτρια από τη Δράμα ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Για να φτάσει μέχρι το Ρίο προετοιμάστηκε, πολλές φορές, κάτω από αντίξοες συνθήκες αλλά χάρη στον πατέρα της και προπονητή της, Τάσο, έμεινε στο χώρο έκανε υπομονή και ανταμείφθηκε. Συγκέντρωσε στον τελικό 177.7 βαθμούς. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Μενγκξούε Τζανγκ (Κίνα) 199.4 (Ολυμπιακό Ρεκόρ) και το ασημένιο η Βιτάλινα Μπατσαράσκινα (Ρωσία) με 197.1.
Ηταν ένας συγκλονιστικός αγώνας καθώς έμειναν εκτός μεταλλίων κάποιες από τις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου.
Για την ιστορία, σημειώνουμε ότι το... καλό αγώνισμα της νεαρής σκοπεύτριας είναι το αεροβόλο πιστόλι 25 μέτρων και όχι τα 10 μέτρα στα οποία και πήρε το μετάλλιο.

Όλες οι αθλητικές ειδήσεις στο sportotal.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.