Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι δικαιούχοι για τον Παιδικό Σταθμό Καλαβρύτων - Πίκανες

Κ αταρτίσθηκαν οι οριστικοί πινάκες κατάταξης των αιτούντων για το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών μέσω κουπονιού ενίσχυσης (voucher) σε δ...

Καταρτίσθηκαν οι οριστικοί πινάκες κατάταξης των αιτούντων για το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών μέσω κουπονιού ενίσχυσης (voucher) σε δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς. Αξίζει να επισημανθεί ότι υποβλήθηκαν 105.995 αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα.
Υστερα από την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), ενέκρινε τους οριστικούς πίνακες κατάταξης των δυνητικά ωφελούμενων οι οποίοι δικαιούνται να λάβουν voucher («αξία τοποθέτησης») αλλά και των απορριφθέντων/θεισών ανά περιφέρεια και περιφερειακή ενότητα της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2016 - 2017.
Η έγκριση των οριστικών αποτελεσμάτων αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΕΤΑΑ, το μεσημέρι της Τετάρτης (πρακτικό συμβουλίου 530/24.8.2016).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.etaa.gr paidikoi.eetaa.gr), με εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου. Από την εφαρμογή λαμβάνονται οι κωδικοί γονέα και παιδιού, ώστε να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Οριστικούς Πίνακες Κατάταξης, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. : Στον οριστικό πίνακα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία του / της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (Voucher). Οι γονείς θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της Ε.Ε.Τ.Α.Α. .
Στη συνέχεια θα πρέπει να εκτυπώσουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher) για κάθε παιδί από την ειδική εφαρμογή «οριστικά αποτελέσματα» της ΕΕΤΑΑ και να απευθυνθούν, μέχρι και την 1-9-2016, σε οποιαδήποτε δομή της επιλογής τους για την εγγραφή των παιδιών τους. Η διαδικασία υπογραφής της σύμβασης με τον παιδικό σταθμό επιλογής της/του ωφελούμενης/νου περιλαμβάνει εξουσιοδότηση προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για να διενεργεί αυτή τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό της/του.
Πάντως για μια ακόμα φορά η ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα και δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση, έως αργά το βράδυ της Τετάρτης, προφανώς, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας για το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΗ ΔΙΑΚΙΟΥΧΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.