Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αναβολή για λίγες μέρες στη παράδοση του τμήματος Κιάτο - Κόρινθος

Αναβλήθηκε για λίγες ημέρες η επίσημη παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος της Ολυμπίας Οδού, η οποία αρχικά, είχε προγραμματιστεί για ...

Αναβλήθηκε για λίγες ημέρες η επίσημη παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος της Ολυμπίας Οδού, η οποία αρχικά, είχε προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή 5 Αυγούστου. Η αναβολή προέκυψε για τεχνικούς λόγους. 
Η παράδοση τμήματος 20 χιλιομέτρων Κιάτου - Κορίνθου είναι τα πρώτα που θα παραδοσθούν από τα συνολικά 120 χιλιόμετρα της Κορίνθου - Πατρών. Τα υπόλοιπα 100χλμ θα παραδοσθούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα τον Μάρτιο του 2017, οπότε έχει τεθεί, ο -κατά πολλούς- φιλόδοξος στόχος της λειτουργίας όλου του άξονα.
Στα 20 χιλιόμετρα που θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες περιλαμβάνονται και οι Σήραγγες Δερβενίου. Στην τελετή της παράδοσης θα δούμε την ηγεσία του Υπ.Υποδομών,της Περιφέρειας Πελοποννήσου, βουλευτές και πλήθος φορέων.
Το Κόρινθος-Κιάτο έχει 3 Ανισόπεδους Κόμβους, 7 άνω διαβάσεις, 19 κάτω διαβάσεις, 7 γέφυρες και θα απελευθερώσει το 1/6 των εργοταξιακών χώρων του υπό κατασκευή δρόμου. Το συγκεκριμένο τμήμα κατασκευάστηκε από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ, μία από τις εταιρείες που συμμετέχουν στην κατασκευή και την παραχώρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.