Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η εξέλιξη των σιδηροδρομικών έργων από το Διακοπτό έως το Αίγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα της σιδηροδρομικής γραμμής Αίγιο - Διακοπτό. Η ΕΡΓΟΣΕ έδωσε στην δημοσιοτητα ένα βίντεο που με εντυπωσιακές εικ...

Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα της σιδηροδρομικής γραμμής Αίγιο - Διακοπτό. Η ΕΡΓΟΣΕ έδωσε στην δημοσιοτητα ένα βίντεο που με εντυπωσιακές εικόνες από ψηλά και  στις οποίες αποτυπώνεται η εξέλιξη των σιδηροδρομικών έργων από το Διακοπτό εώς τον σιδηροδρομικό Σταθμό του Αιγίου. 
Το εν λόγω τμήμα εντάσσεται στο συνολικό έργο Κιάτο – Ροδοδάφνη, το οποίο περιλαμβάνει την κατασκευή νέας διπλής σιδηροδρομικής γραμμής, μήκους 71 χλμ., στο τμήμα από το νέο Σ.Σ. Κιάτου μέχρι τη Ροδοδάφνη, μετά το Σταθμό Αιγίου, με σηματοδότηση, τηλεδιοίκηση, τηλεπικοινωνίες και Η/Μ σηράγγων.
Στο τμήμα Κιάτο – Ροδοδάφνη, η υποδομή και η επιδομή θα έχουν ολοκληρωθεί έως το φθινόπωρο του 2017, ενώ ο διαγωνισμός για την ηλεκτροκίνηση, ύψους 35 εκατ., θα προκηρυχθεί το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.
Ίδιο χρονοδιάγραμμα έχει και το Ροδοδάφνη – Ψαθόπυργος, το οποίο περιλαμβάνει την σήραγγα Παναγοπούλας.
Κι εκεί, θα ολοκληρωθεί η υποδομή το φθινόπωρο του 2017 και, αρχές του 2017, θα προκηρυχθεί η ηλεκτροκίνηση και επιδομή, ύψους 130 εκατ.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.