Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η Ανακοίνωση της Π.Υ.Καλαβρύτων για την πυρκαγιά κοντά στο Μ. Σπήλαιο

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων σχετικά με την χθεσινή πυρκαγιά στην θέση "Τρύπιο Λιθάρι" της Τοπικής Κο...

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων σχετικά με την χθεσινή πυρκαγιά στην θέση "Τρύπιο Λιθάρι" της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Ζαχλωρούς, του Δήμου Καλαβρύτων (όπως σας πληροφόρησε πρώτο το kalavrytanews.com)
Η Ανακοίνωση που την υπογράφει ο αν. Διοικητής, Πυραγός, Σπύρος Κωνσταντής, έχει ως εξής:  
Την Παρασκευή 19-08-2016 και ώρα 09:38΄ ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δύσβατη δασική έκταση άνωθεν της Μονής του Μεγάλου Σπηλαίου στην τοποθεσία ¨Τρύπιο Λιθάρι¨ της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Ζαχλωρούς , του Δήμου Καλαβρύτων. 
Η Υπηρεσία μας επενέβη στο συμβάν με τέσσερα (4) Πυροσβεστικά οχήματα και εννέα (9) άνδρες.
Επίσης ενισχύθηκε με τρία (3) ακόμη Πυροσβεστικά οχήματα και δεκατρείς (13) άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και ενός (1) Πυροσβεστικού Οχήματος με δύο άνδρες της Π.Υ. Αιγίου.
Από την πυρκαγιά κάηκε δασική έκταση 400 περίπου τετραγωνικών μέτρων αποτελούμενη από έλατα και πεσμένους ξερούς κορμούς. 
Η κατάσβεση λόγω του δύσβατου της περιοχής έγινε από τα πεζοπόρα τμήματα της Π.Υ.Καλαβρύτων, της 6ης ΕΜΑΚ και έλαβε μέρος και ένα αεροσκάφος τύπου PZL.
Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ.Καλαβρύτων
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.