Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την τραγωδία στο Μπόρσι

Γ ια την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης Λοϊζίδου, η Αστυνομικ...

Για την τραγική κατάληξη που είχε η εξαφάνιση του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης Λοϊζίδου, η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 
Οι δύο ημεδαποί (πατέρας και κόρη) που είχαν εξαφανισθεί το απόγευμα της 16ης Ιουλίου στα Δουναίικα Ηλείας, βρέθηκαν νεκροί σήμερα (8 Αυγούστου 2016) στη θέση Κασταράχι Μπορσίου Ηλείας.
Για τους δυο ημεδαπούς είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17η Ιουλίου, το απόγευμα, στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, από συγγενικό τους πρόσωπο.
Σήμερα το πρωί, ιδιοκτήτης ακαλλιέργητου χωραφιού, στη θέση Κασταράχι Μπορσίου Ηλείας, εντόπισε πτώμα γυναίκας σε σήψη και ειδοποίησε τις Αστυνομικές Αρχές.
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, που μετέβηκαν άμεσα στο σημείο, ταυτοποίησαν ότι το πτώμα ανήκει στην 44χρονη, ενώ σε απόσταση περίπου 400 μέτρων, βρέθηκε μέσα στο όχημα του, ο 68χρονος πατέρας της.
Το σημείο που βρέθηκε το όχημα είναι σε δύσβατη περιοχή, μέσα σε μη καλλιεργήσιμη γεωργική έκταση και σε μεγάλη απόσταση από τον κοντινότερο χωματόδρομο, ενώ απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το σημείο εξαφάνισής τους.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου και το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου των δύο ημεδαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.