HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ν.Ραζής: Μοναδικής ομορφιάς και ποιότητας οι αθλητικές εκδηλώσεις σε Σειρές και Λεχούρι

γράφει ο Νικόλαος Ραζής Γ ια άλλη μια φορά, έλαβαν μέρος (12-19 Αυγούστου) οι εξαιρετικής ομορφιάς και ποιότητας ετήσιες Αθλητικές Εκδ...

γράφει ο Νικόλαος Ραζής
Για άλλη μια φορά, έλαβαν μέρος (12-19 Αυγούστου) οι εξαιρετικής ομορφιάς και ποιότητας ετήσιες Αθλητικές Εκδηλώσεις σε Σειρές και Λεχούρι, που αποτελούν γιορτή Πολιτισμού, σε μία περιοχή που φημίζεται για την δραστηριότητα των Συλλόγων της.
Πράγματι, μετά από τα δύο Τουρνουά Μπάσκετ (πολύ καλή η ιδέα των Διοργανωτών να τα χωρίσουν σε δύο ξεχωριστά μέρη, ανάλογα με την ηλικία των συμμετεχόντων), ολοκληρώθηκε και το Τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5, στο οποίο έλαβαν μέρος αντιπροσωπευτικές ομάδες από Αγρίδι -Δίβρη -Καρνέσι -Κλειτορία -Κρυνόφυτα -Λειβάρτζι -Λεχούρι -Παγκράτι -Πανόπουλο -Σειρές -Σοπωτό και Τριπόταμα (12 στον αριθμό!!!). Στην συνδιοργάνωση συμμετείχαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Αγραμπέλλων - Αγριδίου -Λειβαρτζίου -Λεχουρίου -Σειρών -Σοπωτού.
Για την ιστορία, το μπάσκετ των μικρών πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκαν οι Σειρές, στο αντίστοιχο τουρνουά των μεγάλων το Λεχούρι, ενώ Πρωταθλήτρια Ποδοσφαίρου ήταν πάλι οι Σειρές.
Διαιτήτευσαν πιστοποιημένοι διαιτητές από Τρίπολη (Μπάσκετ) και Πάτρα (ποδόσφαιρο).
Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συντοπίτες και επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να δροσιστούν και να διασκεδάσουν. 
Οι αγώνες, επιτελέστηκαν στο γήπεδο μπάσκετ του Λεχουρίου και (κυρίως) στα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου 5x5 του Αγίου Βασιλείου Σειρών. Τα δύο τελευταία, με θαυμαστούς χορτοτάπητες, στήθηκαν σε μέρη που πριν ήταν χωράφια με αγκάθια! Και επειδή τα πράγματα αξίζουν να τα λες με το όνομά τους, όλα αυτά έλαβαν σάρκα και οστά (ιδίως) χάρις της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ και ΔΡΑΣΤΗΡΙΑΣ Προέδρου του Συλλόγου Σειραίων Αττικής 'Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ', Δήμητρας Κωνσταντινίδου. Με το σθένος της, την δυναμικότητα, τον προγραμματισμό και τον ενθουσιασμό της, παρέσυρε (με την καλή σημασία του όρου) και άλλους Ανθρώπους και Φορείς, να βοηθήσουν και να συνδράμουν στο όνειρό της (που έγινε πραγματικότητα). 
Και δεν σταμάτησε μόνο εδώ, αλλά φροντίζει και την συντήρηση/τελειοποίηση του έργου της (κερκίδες στο 5x5). Επιπλέον, κατά την διάρκεια το έτους, επιτελεί και πολλές άλλες Πολιτιστικές και Κοινωνικές Εκδηλώσεις σε Σειρές και Αττική. Πραγματικά ΕΥΓΕ της. Με τέτοιες προσωπικότητες, πώς είμαστε στη Ελλάδα μας σε βαθιά κρίση;
dr Νικόλαος Ραζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.