HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εγκύκλιος για την κατάταξη υπαλλήλων Ο.Τ.Α. ΔΕ χωρίς απολυτήριο

Την άμεση κατάταξη σε µισθολογικά κλιµάκια υπαλλήλων, που διορίστηκαν ή µετατάχθηκαν στη ∆.Ε. κατηγορία, χωρίς απολυτήριο Δευτεροβάθµιας...

Την άμεση κατάταξη σε µισθολογικά κλιµάκια υπαλλήλων, που διορίστηκαν ή µετατάχθηκαν στη ∆.Ε. κατηγορία, χωρίς απολυτήριο Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης, αλλά µε απολυτήριο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισµένης κατώτερης τεχνικής σχολής ή µε τον απαιτούµενο από τις οικείες διατάξεις χρόνο εμπειρίας, ζητά με εγκύκλιό του, προς Δήμους και Περιφέρειες, ο Υφυπουργός ΕΣ.Δ.Α., Γιάννης Μπαλάφας.
«Με τις διατάξεις του άρθρου δεύτερου, αρ.1 του ν. 4405/2016 (Α΄129), επιλύεται το ζήτηµα της κατάταξης σε µισθολογικά κλιµάκια υπαλλήλων, που διορίστηκαν ή µετατάχθηκαν στη ∆.Ε. κατηγορία, χωρίς απολυτήριο Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης, αλλά µε απολυτήριο τίτλο αντίστοιχης ειδικότητας αναγνωρισµένης κατώτερης τεχνικής σχολής ή µε τον απαιτούµενο από τις οικείες διατάξεις χρόνο εμπειρίας», αναφέρεται στην εγκύκλιο.
«Οι ανωτέρω υπάλληλοι εξελίσσονται στα µισθολογικά κλιµάκια (Μ.Κ.) της ∆.Ε. κατηγορίας», προστίθεται.
Κατόπιν των ανωτέρω, και σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού εγγράφου, Δήμοι και Περιφέρειες οφείλουν να προβούν, άμεσα, στην κατάταξη σε µισθολογικά κλιµάκια των υπαλλήλων, που εμπίπτουν στο ρυθµιστικό πεδίο του άρθρου δεύτερου αρ. 1 του ν. 4405/2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.